RTÜK'e En Çok Şikayet Edilen Diziler

Adını Feriha Koydum'a şaşırdım. :)

Sanirim Emir'in Yolu'nda yer alan ve Çagatay'in fragmanlari vardi, banyoya girerken falan. Bu durumdan sikayetçi olmuslardir. Reyting arttirmak için Çagatay Ulusoy'un vücudu kullaniliyor diye.

Emir'in Yolu olmasin..

Adını Feriha Koydum:736

ilk 9 ay diyor yani ekim ayına kadar olan süre :D

- - - Ekleme - - -

Sanirim Emir'in Yolu'nda yer alan ve Çagatay'in fragmanlari vardi, banyoya girerken falan. Bu durumdan sikayetçi olmuslardir. Reyting arttirmak için Çagatay Ulusoy'un vücudu kullaniliyor diye.
bu rakamlar ekime kadaerki süre i,çin yani o dediğin olamaz:D

Başkadır bence 2012'nin başından beri yapılan şikayetlermiş Adını Feriha Koydum zamanında olan bir şeydir. :)

My düşmüş :( Bence başbakan Mynin her yerde kral olmasını istiyor. Bu düşüşü gördü ve eleştirmeye başladı :D

Adını Feriha Koydum'un bu listede bulunmasını saçma buldum öncelikle söyleyeyim :) Behzat Ç yi duyduğum kadarıyla içki vs olayları fazla olduğu için doğaldır gibi geliyor.Yer Gök Aşk izlemediğim için bilmiyorum :) Muhteşem Yüzyıl hakeza doğruluk payı vardır.