OBGZ varkende 9.33 almişti...Aslında 10'dan daha yuksek almalıydı diye gülmeliydin...
Bana bilmediklerimle gelEvet tami tamina 15 dk lik yoklukta 10'dan yuksek almayi birak 10'u bile tam goremedi..
Oranlar yakın çıkmış gece boyunca.
Bana bilmediklerimle gel
Oranlar yakın çıkmış gece boyunca.
bildiklerini bilmiyomus gibi yapmalarinin yanis oldugunu gosterek geliyorum sana..
- - - Ekleme - - -
West hayirdir yoktun bi kac saat oncelerinde
23:30 - 23:45 ortalama <s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 193, 193);">#</s>sbt<s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 193, 193);">#</s>reyting 'leri; 1) ATV: 4.55 , 2) KANALD: 4.01 , 3) TRT1: 2.96 , 4) FOX: 2.83 , 5) STAR: 2.28
balıkesir maçını izliyordum der şimdi )
trt1 de süt kardeşeler iyi gidiyor )
gulyabani meselesini tartışıyorlar emine diyor hebehebehbehebe)
trt1 de süt kardeşeler iyi gidiyor )
gulyabani meselesini tartışıyorlar emine diyor hebehebehbehebe)
Unarim yarin tns sacma bi sonuc cikarmaz. 1. Obgzk ama tns'nin kanal D nin yapimlarina ayri bi nefreti oldugu icin..
- - - Ekleme - - -
Ne kadar izlesekte o sahnelerin yerleri hep ayri kalacak
Geçen haftada iyiydide bu hafta hafif az düşüktü bana göre..Ama O spastik adam/çocuk sahneleri çok iyiydi.Birde anne ağladıği bi sahne vardi sahnede Kazım Koyuncu tarzinda bi şarkı çaldilar o anlarda süperdi...forumdash biü nün konusunu anlatmadan geçen haftaya göre bu haftanın değerlendirmesini yapsan sence geçen haftamı daha iyiydi biü bölüm olarak bu haftamı ??
Geçen haftada iyiydide bu hafta hafif az düşüktü bana göre..Ama O spastik adam/çocuk sahneleri çok iyiydi.Birde anne ağladıği bi sahne vardi sahnede Kazım Koyuncu tarzinda bi şarkı çaldilar o anlarda süperdi...
Geçen haftada iyiydide bu hafta hafif az düşüktü bana göre..Ama O spastik adam/çocuk sahneleri çok iyiydi.Birde anne ağladıği bi sahne vardi sahnede Kazım Koyuncu tarzinda bi şarkı çaldilar o anlarda süperdi...
sanmam geçen haftaki sbt oranlarını yakalayamamışki biü bu hafta geçen haftadan daha aşağıda bir seyir izledi )
Evet geçen hafta Buke'nin twitterından gördüm bende...Süper süper süper oynuyor...Yabancı dizilerde adamlar gerçek spastiklei oynatıyor ama bizde oyuncular seciliyor...Mesela Breaking Bad'de J.Walter o çocuk gerçekmiş.Bide BİÜ'deki adami kıyasla fark yok..
Ahmet Varlı'ymış onun adı
ben daha izlemedim yarın izlerim büyük ihtimal ama geçen haftaki bölümün son sahnesinde heyecan eğrisi düşmeye başlamış gibi geldi bana o açıdan bu haftayı merak ettim acaba tempoyu koruyabildimi ??
çünkü seyircideki merak duygusu devamlı kışkırtılmalı yoksa tekdüzelik başlıyor konuda tempo düşüyor ..
hanı akşama kadar koşturursun ya bir dışarda sonra akşam yemekten sonra bir ağırlık çöker uykun gelir dizilerdede öyle bir bölüme çok aşırı yüklenince arkasından gelen bölüm çok düşüyor tempo enerjiyi çabuk kaybediyor .. )