Ünlü Tarihçiden Başbakana Muhteşem Yüzyıl Desteği!

WesTxCoasT

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
2,448
Puanı
609
Tarihçi Mustafa Armağandan çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Tarihçi Yazar Mustafa Armağan, diziye çeki düzen verilmesinin şart olduğuna değenerek, "Hanedanla ilgili herkes aklına estiği gibi film yaparsa, tarihi istediği gibi mıncıklarsa, 'ben şöyle göstermek istiyorum' derse işin içinden çıkamayız diyerek Başbakan Erdeoğan'a katıldığını dile getirdi.

Kanunin Oğlu Şehzade Mustafa'nın ölümü ile Hürrem Sultan'ın hiçbir alakasının olmadığını belirten Erdoğan senaristlere çeki düzen vermeleri konusunda uyarıda bulundu.

Osmanlı hanedanlığından bir çok kişi olduğunu vurgulayan Armağan diziyi şikayet edebileceklerini de sözlerine ekledi.

yazar-1189234-350x178.jpg

Z

derhal musto yu türk tarih kurumunun başına getirin

başbakana yalakalık bedava olmamalı karşılığını almalı vatandaş :))

hangi kanalda söylemiş bunu bu adam ünlü mü nerde çıkmış :d
daha mustafanın ölüm sahnesi gelmedi nasıl lacağını nereden biliyor:d

Okuduğuna göre gideri var diyorsun sığ mığ gerçekleri söylüyor tabi toz kondurmayacak. :D

kusursuz olsa yıkılmazdı panpa :D bir yorum gördüöm sözlükte aynen şöyle:

atatürk'ün vatan haini olduğunu ima eden zaman gazetesi yazarı. ingiliz bir muhabirin hatıralarından oluşan bir kitaptaki iddiayı yazısına konu etmiş. neymiş atatürk 1918'de ingilizlere onların himayesinde bir vali olarak çalışmayı teklif etmişmiş. bu da gazetesini okuyan cemaate şirin gözükme fırsatını kaçırmamış. 'kim kahraman, kim hain?' başlığıyla köşesine taşımış bunu. acaba kaç kişinin aklına neyzen tevfik'in atatürk'e dil uzatanlara hitaben yazdığı şiiri getirdi diye merak ettirmiştir.

bir de murat bardakçı buna lafı fena etmiş zamanında:d

kusursuz olsa yıkılmazdı panpa :D bir yorum gördüöm sözlükte aynen şöyle:

atatürk'ün vatan haini olduğunu ima eden zaman gazetesi yazarı. ingiliz bir muhabirin hatıralarından oluşan bir kitaptaki iddiayı yazısına konu etmiş. neymiş atatürk 1918'de ingilizlere onların himayesinde bir vali olarak çalışmayı teklif etmişmiş. bu da gazetesini okuyan cemaate şirin gözükme fırsatını kaçırmamış. 'kim kahraman, kim hain?' başlığıyla köşesine taşımış bunu. acaba kaç kişinin aklına neyzen tevfik'in atatürk'e dil uzatanlara hitaben yazdığı şiiri getirdi diye merak ettirmiştir.

bir de murat bardakçı buna lafı fena etmiş zamanında:d

Atatürke laf ettiyse hiçbir değeri yok ama yargısız infaz yapmayalım yorumlar sallama olabilir

Konuyu değiştirmen gözümden kaçmadı değil. :d

Atatürke laf ettiyse hiçbir değeri yok ama yargısız infaz yapmayalım yorumlar sallama olabilir

Konuyu değiştirmen gözümden kaçmadı değil. :d

kaynağın güvenilmez çıktı west konunun önemi klamadı :d zaten dediğim igibi kitabını birini biraz okudum nasıl düşündüğünü biliyorum :d