Ünlü Tarihçiden Başbakana Muhteşem Yüzyıl Desteği!

annesinin adı bilinmeyen osmanlı padişahları var sence bu normal değil mi :D kaydı yok diyor yüzde yüz değil yani ileride kayıt bulunursa nolucak:D

- - - Ekleme - - -

iddaa ettiği muhsine ve iskenderin bwelgeleri nerde :D

çok merak ediyorsa kitabı al oku.. :)) adam kafasından bu isimleri uydurmadı ya

çıkan tüm belgler aksini gösteriyor ama uyduruk bir tarihçi olan hamer dışında bir kayıt yok hala evli olduguna inanıryosan senin bileceğin iş. diğer tarihçiler ne diyor dedin onuda ekledim venedikten kanıt getirdik onada inanmadın ozama git muhteşleme inan ne diyeyim :)))

- - - Ekleme - - -

bend e haberini paylaştım hürrem-kanuni aşkını görünce insanlarda olumlu etki oluyomuş:D

kanıuninin etkisi. kanunide insanlar olumlu tepki veriyor ( o araştırmada oda bvardı)

Ya başbakana yağ çekecem diye yapmadıkları yok bunlarin...Muhteşemin tarih danişmanlari bu karşi cıktıklari şeyleri bilmiyorlar mı ya? İlla bunlara mı danışılcak...O danıştıklari kişilere saygısızlık değil mi?Madem iyi bi tarihçisin "neden MY'nn tarih danişmanı sen olmadın?" diye adama sorarlar...

Ama adam Harem'e filan değinmemiş.Hurrem öldürtmemiş onu söylemiş..Başbakan Harem'e değindi...Başbakan'a kalsa Süleyman 30 yıl yatakda değil at ustundeydı der gene...

çok merak ediyorsa kitabı al oku.. :)) adam kafasından bu isimleri uydurmadı ya

çıkan tüm belgler aksini gösteriyor ama uyduruk bir tarihçi olan hamer dışında bir kayıt yok hala evli olduguna inanıryosan senin bileceğin iş. diğer tarihçiler ne diyor dedin onuda ekledim venedikten kanıt getirdik onada inanmadın ozama git muhteşleme inan ne diyeyim :)))

- - - Ekleme - - -

kanıuninin etkisi. kanunide insanlar olumlu tepki veriyor ( o araştırmada oda bvardı)

hamer uyduruk mu neye dayanarak bunu diyon :dhaberde savunan 4-5 kişi başka tarihçiler ne diyor nerdne biliyon nasıl genelledin :D
kitabını alıp okumam bu tarz adamalr padişahları peygamberleştiren insanlar onlara ihtiyacım yok

- - - Ekleme - - -

Ya başbakana yağ çekecem diye yapmadıkları yok bunlarin...Muhteşemin tarih danişmanlari bu karşi cıktıklari şeyleri bilmiyorlar mı ya? İlla bunlara mı danışılcak...O danıştıklari kişilere saygısızlık değil mi?Madem iyi bi tarihçisin "neden MY'nn tarih danişmanı sen olmadın?" diye adama sorarlar...

Ama adam Harem'e filan değinmemiş.Hurrem öldürtmemiş onu söylemiş..Başbakan Harem'e değindi...Başbakan'a kalsa Süleyman 30 yıl yatakda değil at ustundeydı der gene...

bunlatra kalsa my nin danışmanları tarihçi değil bir tek kendi istediklerini söyleyen tarihçi :d bu adam da dizide geleceği görmüş mustafayı hürrem öldürtecek diyıor

"Hanedanla ilgili herkes aklına estiği gibi film
yaparsa, tarihi istediği gibi mıncıklarsa, 'ben şöyle
göstermek istiyorum' derse işin içinden çıkamayız.
Hanedanın yaşayan mensupları hukuki yollara
başvurmalı. Bu işin hukuki çerçevesi çizilmeli.
Atatürk Koruma Kanunu çıkartıldı. Nasıl Atatürk'ü eşi Latife hanımla yatakta gösterilemiyorsa, aynı
şekilde padişahların da bu manada korunması
lazım. Onları isteyen istediği şekilde gösteremez."

Yazının tamamı.

tarihcinin isi bitti fatiha okuyalım :)

Muhtesem Yüzyıl Yeni Bölümü İle Çarşamba 20:00 Star Da

Tamamen suni gündem oluşturmak için başlatılan bir tartışma.
Ülkede o kadar sorun varken başbakanın Muhteşem Yüzyıl'a laf söylemesi ve bu konuyu manşetlerde görmemiz çok gereksiz ve saçma bana göre.
Tartışılacak o kadar konu varken biz bile burada Muhteşem Yüzyıl'ı tartışıyoruz...

Tamamen suni gündem oluşturmak için başlatılan bir tartışma.
Ülkede o kadar sorun varken başbakanın Muhteşem Yüzyıl'a laf söylemesi ve bu konuyu manşetlerde görmemiz çok gereksiz ve saçma bana göre.
Tartışılacak o kadar konu varken biz bile burada Muhteşem Yüzyıl'ı tartışıyoruz...

benim zamanımıda boşa çalıyorlar ben bugün türkiyenin sosyo politik durumunu jeopolitik konumunu tartışacaktım günüm yine boşa gitti :))

benim zamanımıda boşa çalıyorlar ben bugün türkiyenin sosyo politik durumunu jeopolitik konumunu tartışacaktım günüm yine boşa gitti :))
O kadarını tartışmana gerek yok, çevrende olup biten güncel haberleri takip etmen yeterli olur senin için. :)

O kadarını tartışmana gerek yok, çevrende olup biten güncel haberleri takip etmen yeterli olur senin için. :)

niye proflardan milletvekillerinden yorumculardan neyim eksik fazlam var eksiğim yok :))

ben büyük konuları kurcalamaya devam edeceğim günlük olaylar beni kesmiyor :))

Muhteşem Yüzyıl gibi büyük bir konudan sonra gelir ancak tüm bu saymış oldukların. :)

Muhteşem Yüzyıl gibi büyük bir konudan sonra gelir ancak tüm bu saymış oldukların. :)

mesela suriyede neler oluyor israil filistinle nasıl kesişiyor
ırak iran sorunları, türkiyenin iç politikası, cuma günü dila hanım kaç reyting alıp lider olacak ve buna benzer önemli konuları tartışmak istiyorum

banane profun haremde birbirlerini kovalayan kızlardan rahatsız olması, beni meşgul etmesinler :))

mesela suriyede neler oluyor israil filistinle nasıl kesişiyor
ırak iran sorunları, türkiyenin iç politikası, cuma günü dila hanım kaç reyting alıp lider olacak ve buna benzer önemli konuları tartışmak istiyorum

banane profun haremde birbirlerini kovalayan kızlardan rahatsız olması, beni meşgul etmesinler :))
Bunları tartışmayı istemen bile güzel tabi. :)

gündemde ne varda değiştirecek başbakan tüm konuşması arasında 2 kelime kurdu tüm türkiye apartta bekliyormuş meger :)))))

gündemde ne varda değiştirecek başbakan tüm konuşması arasında 2 kelime kurdu tüm türkiye apartta bekliyormuş meger :)))))

gündemde çok şey var patriotlar geldi amerika yavaş yavaş istediğini alıyor yakında o patriotlar başbakanın bir tarafında patlamasa iyidir :))

İsmine yakışmayan şeyler var dizide bu vurgulanmış yazıda anlamayanlar var hala.. :D