olurmu ya kapıda bekleyen muhafızlardan pargalıya kadar bir sürü erkek vardı gören...hürremin haremde giyineceği elbiseden bize ne çevresinde bir kocası var bir sümbül ağa kimden çekinecek )
olurmu ya kapıda bekleyen muhafızlardan pargalıya kadar bir sürü erkek vardı gören...
sonuçta senaryoya birazdaha çeki düzen verilirse olur bu iş sonuçta kaliteli yapım ama bazı hatalar var fredy pandanın tespit ettiği falan düzelirse kimse bir şey demez o zaman...ee adamalr hassas nooktalrını biliyor bazılarının
sonuçta senaryoya birazdaha çeki düzen verilirse olur bu iş sonuçta kaliteli yapım ama bazı hatalar var fredy pandanın tespit ettiği falan düzelirse kimse bir şey demez o zaman...
yatağa falan da girmesin tayyip amca kızıyor...savaş sahneleri artarsa dizinin maliyeti katlanır bence böle de iyi gitsin gelsin sefere 3-5 dakika savasş sahnesi yeter
5.sezona uzar bence daha 31 yıl var imzama son eklentim nasıl ?...bülent ersoy bile hürreme özenmiş.. özel yüzük yaptırmış...acaba kanuniye özense ne yapardı sakal filan mı bırakırdı..
- - - Ekleme - - -
yatağa falan da girmesin tayyip amca kızıyor...
- - - Ekleme - - -
2013 haziran finaldi değilmi muhteşemin...
beğendim ama5.sezona uzar bence daha 31 yıl var imzama son eklentim nasıl ?
sülümana dokunmazlar o kutsal hala onlar içinbeğendim ama
süleyman la hürrem olsaydı daha iyi olurdu... pargalı ile hürrem zaten birbirini sevmeyen iki zıt karekter...
hürremi niye elliyorlar o kutsal değilmi...sülümana dokunmazlar o kutsal hala onlar için
hürremi niye elliyorlar o kutsal değilmi...
rtük kendi yapmaz aba altından sopa gösteriri.. dahaöncede yaptı bunu oda baskı altında tabiii herkese emir verenler var..RTÜK'ün kaldırma konusunda yetkisi yok, ceza vermek için de sebebi yok, RTÜK yapacak olsa çoktan yapardı bir şeyler...
Yargı yayını durdurabilir ama bunun için suç lazım, suç nerede ?
bizden saymazlar tabiii bu kadın kaç yıl oldu saraya geleli geçenlerde denk geldi hala türkçeyi sökememiş..alman gurbetçi şivesiyle konuşuyor...olmaz ama siz onu bir dil kursuna gönderin...bazı zihinsizlere göre pargalı yunan hürremukraynalı onlar bizden değil
rtük kendi yapmaz aba altından sopa gösteriri.. dahaöncede yaptı bunu oda baskı altında tabiii herkese emir verenler var..
- - - Ekleme - - -
bizden saymazlar tabiii bu kadın kaç yıl oldu saraya geleli geçenlerde denk geldi hala türkçeyi sökememiş..alman gurbetçi şivesiyle konuşuyor...olmaz ama siz onu bir dil kursuna gönderin...
olsun onu şirin kılan dili
sayfadaki rakam önemli bir rakam konu amacına ulaşmıştır )
31
öyle kolay kolay bulunacak bir rakam değil )
Yahu Doğuş grubu Başbakan'a karşı çıkabilir mi hiç...
Tayyip'ten korktukları için Ntv'de doğru düzgün tartışma programı kalmadı, hepsini kaldırdılar. Star'dan Uğur Dündar'ı aniden postaladılar. Ama diziyi kaldıracaklarını sanmıyorum. Olağanüstü paralar dönüyor dizi sektöründe.(özellik my'ninkinde)
Karşı çıkabilir, başbakanın zaten çok önemsediği yok diziyi, oy toplamak için yapılmış bir girişim, kaldırın diye zorlamaz kanalı, kaldırılmaması onun için daha iyi de olabilir, arada bu sözlerle reyting toplar...