Muhteşem Yüzyıl 75. Bölüm Fragman

yatutarsa

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,228
Puanı
1,060

Sultan Süleyman : Her kim olursa olsun ellerimle alıcam canını !
Hürrem : Yolun sonuna geldin Firuze ! Hareme veda etme vaktin geldi !
Afife Hatun : Hürrem Sultan , gözdeniz Firuze Hatun'un zindana kapatılmasını buyurmuşlar !

Muhteşem Yüzyıl Çarşamba Star TV'de !!

Moderatörün son düzenlenenleri:
Yine çok başarılı bir fragman olmuş.

Muhteşem Yüzyıl'ın yeni bölüm fragmanların bu kadar erken yayınlanması da ayrı güzel :)

muhteşemin bölümleri ve fragmanları bu haftalar starın sitesinde artmaya devam ediyo
72. bölüm ; 450.bin
73. bölüm ; 463.bin
74. bölüm ; daha şimdiden yani 3.günde 471.bin oldu bile

- - - Ekleme - - -

çarşambaya kadar 600.bin olur diyorum

ben sadece starın sitesinde izlenmeleri yazdım ve fragman değil tüm bir bölümün bukadar izlenmesi bi ayrı güzel

Her hafta 1.5 milyon izleniyor.Bu fragman 3 milyonu devirmiş

- - - Ekleme - - -

Ya ya:d lafı nasıl değiştiriyorsun:d Kanıtı göstermeseydim diyecektin kanıtın yok ama kanıtım da var

önceki tatışmalardan bişi öğrenemeiin o yüzden devam et sen :D bişiyi kanıtladığın yok çünkü

hem kurtlar vadiside tüm bölümü 589 bin pek fark yok sanırım

- - - Ekleme - - -

ben fragman değil tüm bi bölüm dedim ve vadi de 500-600lerde izleniyo tüm bölümü muhteşem kadar

- - - Ekleme - - -

vadinin bir bölümü en o sitede en çok nekadar izlendi ki fragman değil bölüm?

söyesinler bakalım vadinin hangi bölüm olursa olsun farketmez ama tüm bölüm en çok nekadar izlenmiş?

cevap veremez :D my nin youtube de 1.5-2.5 milyon izlene bölümleri var kendi sitesinde değil dünyanın en büyük sitesinde çok izleniyor my aradaki farkı anlamalrını beklemiyorum

youtubeda 1.5-2 ama starın sitesindede var 1.5 milyon tüm bölüm , bölümün bukadar izlenmesi fragmandan çok daha iyi ve vadinin de 600lerde izlenmesi , muhteşem 1.5 bile izlenmiş , ama yine ortalama 400-500lerde vadi 600 fark yok sanırım

kaçtı gitti baksana :d youtube my nin ingilizce altyaılı bölümü bile 800bin izlenmiş :D

o bişey mi ki;
1.bölüm - 2.6 milyon
2.bölüm - 1.9 milyon
3.bölüm - 1.2 milyon
4.bölüm - 1.1 milyon ve böyle devam ediyo starın sitesine göre çok daha fazla ortalama youtubeda