Muhteşemin ilk bölümlerinin fazla izlenmesi normal önemli olan istikrarda gitmesi vadi ortalama 700 civarı gidiyor üstelik pusu olarak 170 bölümü devirmesine rağmen.
hangi sitede![]()
Resmi sitede doğru olanda bu istese youtube yayınlardı pana film burada fragman 6 milyon görüyorsa youtubeda görür.
tarafsız sitede olmadığı sürece anlamı yok![]()
Taraflı olduğunu nerden çıkardın ozaman pana filmin diğer dizileride izlenme rekoru kırardı vadi 1 milyonu geçerken kurt kanunu 100 bin olamıyordu taraflılık nerede?
reyting oranına bak kurt kanununun ilk 100 e zor giren dizimadem izleniyor bıraksın o zaman diğer sitelere mesela kurtlar vadisinin 1 milynu geçen sahneleri var ama kvp yok youtubede
O vadi farkı oluyor işte
Kurtlar vadisi sinegraftı yapımcısı pusu tamamen panafilme aitti ve 2007 de çıkan yasayla youtubede pusu ile ilgili paylaşımlar yasaklandı bu yüzden kimse fragmanı açıp youtubeden izlemiyor izlesede videolar siliniyor.
tarafsız sitede değilse istediği kadar izlensin önemi yokfark mark değil korkaklık oluyor
dediğin videolar gene açılıyor
Tarafsızlıktan kastın ne youtubede de f5 yaparak izlenme artırılır pana korkaklık değil doğru olanı yapıyor youtubede yalan yanlış konular açılıyor atıyorum kurtlar vadisi final fragmanı diye yada bir sürü fragman konusu bunlar önlenmek için resmi ve içinde sadece panaya ait olan diziler fragmanlar yayınlanıyor ama ben ne kadar anlatsamda sen anlamak istemiyorsun.
şu tipsiz helenayı isteyen adam mustafayı vurmak isterken bence mehmet i vurduMehmete kim tuzak kuruyor?
- - - Ekleme - - -
Mehmete kim tuzak kuruyor?![]()
dediğin videolar gene açılıyorpana sitesinde de tekarar tekrar zilenir
- - - Ekleme - - -
şu tipsiz helenayı isteyen adam mustafayı vurmak isterken bence mehmet i vurdu![]()
Sakin sakin uzun uzun anlatıyorum kısa geçiştirici ve havada kalan cevaplar alıyorum ama hakda veriyorum can çıkar huy çıkmaz sen vadiye takmışsın olumlu düşünmen imkansız.
dediğin videolar gene açılıyorpana sitesinde de tekarar tekrar zilenir
- - - Ekleme - - -
şu tipsiz helenayı isteyen adam mustafayı vurmak isterken bence mehmet i vurdu![]()
Aynen ya Helananın nesini beğeniyor MustafaHiç babasına çekmemiş
![]()
babası da bir yamuk dudaklı isabella da bir sıska firuzedeo da iyi değil tercihlerde
olumlu düşünürüm tüm dizilerin yarışabileceği bir plaformda olsun bölü ve fragmanları olumlu düşünürüm![]()
Mynet buna örnek sende biliyorsun oradada en çok izlenen dizi konumunda.![]()
Hürrem var yetmez mi![]()
her bölümü değilorda da er dizi yok
- - - Ekleme - - -
bir onda tutturmuş işte![]()