Arka Sokaklar gelince Dila düşecek Mahoni.
atv tüm günde kanal d yi geçmiştir büyük ihtimal en son aynılarda
dikkat ettiniz mi atv ab sini yükseltmeye başladı karadayı 2 vadi 1.5 biü 2 reyting birden arttılar ab de totalde süper zaten
- - - Ekleme - - -
bi de bugün huzur sokağı ab de 10 a dayanır kesin
yalan dünyanın totalde pek bi reytingi yoktu zaten huzur en fazla 1-2 artar dila artar belki
Dediğim gibi 7'yi aşar işte, 8 alırsa büyük sürpriz olur.
Dila 2. olur bence, zira Kayıp Şehir tam reklamla erken saatte ve önü boş olarak yayınlanacak...
Kayıp Şehir hep boşluktan izleniyordu, 4'lü reyting alır...
onun sebebinin maç için ekranları açanların kurtlarada takılması olmuş olabilir haftayada bakmak lazım haftayada yükselirse tns deneklerine ayar vermiş olabilir )))))))))))
@endgame Ben 20 Dakika'nın tutacağından da şüpheliyim. Star yine siftah yapamayabilir. İlker Aksum var en başta dizi yolcu.
tüm gün tüm kişiler :atv
tüm gün ab: kanal d
prime time tüm kişiler: star
prime time ab: star
olur çünkü maçlar baya yüksek aldı hele gs maçı atv de yakın olur prime time tüm kişilerde stara
versin tabi sbt ab de 16 alıyodu tns ab de 10.5 saçmalık resmen dediğine hiç katılmıyorum geçen hafta 13.91 aldık bu hafta 12.84 1 reyting düşüş var tabi bölüm durgundu ama yine de takılma falan yok vadi maçla kaç kez karşılaştı neden o zaman takılmadılar da bu hafta takıldılar vadinin haftaya mutlak 15 i geçmesi lazım
polat suriye ye gitti ve müthiş bi karakter girdi vadiye tilki andrei gibi bi psikopat kurtlar vadisi suriye geliyor dikkat bence 14 kesin 15 de olur mu olurTüm gün A/B'de en son Kanal D öndeydi ama işler değişti, maçlar yayınlandı, ÖBGZ düştü, Yalan Dünya değişimi vs. oldu, ben orada Star'ın olacağında ısrarlıyım, diğerleri benimle aynı...
- - - Ekleme - - -
15 biraz yüksek göründü, haftaya iyi bölüm olacağını nerden biliyorsun ?
starın gündüz kuşağında iş yok bence o kadar maç yayınlandı yine de tüm günde 3.olabiliyo
versin tabi sbt ab de 16 alıyodu tns ab de 10.5 saçmalık resmen dediğine hiç katılmıyorum geçen hafta 13.91 aldık bu hafta 12.84 1 reyting düşüş var tabi bölüm durgundu ama yine de takılma falan yok vadi maçla kaç kez karşılaştı neden o zaman takılmadılar da bu hafta takıldılar vadinin haftaya mutlak 15 i geçmesi lazım