22 Kasım 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

fragman göre iddaa edilebiliyor diyorum maçı ezicez rekor kırıcaz yorumları var fragma n konusunda

Tmm dogrudur bu da senin dedigin gibi Bir iddia tutabilirde tutmayada bilir vadicilerin böyle bi tahmin yapmasinin sebebi aksiyonun bu bölümde gecen bölümden daha fazla olacagini düsünmeleri bende öyle tahmin ettim ama olmadi cok durgun bi bölüm gelen yorumlardanda anlamis olman lazim bunu

Sezonun en sıkıcı bölümü 16 aldı geçen bölüm bu hafta olsa yemin ediyom 18 i kesin geçerdi

Tmm dogrudur bu da senin dedigin gibi Bir iddia tutabilirde tutmayada bilir vadicilerin böyle bi tahmin yapmasinin sebebi aksiyonun bu bölümde gecen bölümden daha fazla olacagini düsünmeleri bende öyle tahmin ettim ama olmadi cok durgun bi bölüm gelen yorumlardanda anlamis olman lazim bunu

her bölüm için muhteşem rekor kırıcak tahminleri var her bölüm haksız çıkıyolar alıştık artık :D

- - - Ekleme - - -

vadi saatinde başladı korkalık yapmıcak diyoduk ki maçın 1.yarısının sonuna bitecek bu gidişle:D

Vadi geçen bölüm öyle bişey yaptı ki bu bölüm rolantide geçiyo ah ulan geçen bölüm bu hafta olsa ah ah

her bölüm için muhteşem rekor kırıcak tahminleri var her bölüm haksız çıkıyolar alıştık artık :D

- - - Ekleme - - -

vadi saatinde başladı korkalık yapmıcak diyoduk ki maçın 1.yarısının sonuna bitecek bu gidişle:D
Her mactada skor tahmini yaparsin ama oda tutmaz bide bu acidan baksan olaya :)

21:45 - 22:00 ortalama <S style="COLOR: rgb(102,181,210)">#</S>sbt<S style="COLOR: rgb(102,181,210)">#</S>reyting 'leri; 1) ATV: 15.82 , 2) TRT1: 4.49 , 3) KANALD: 4.3 , 4) FOX: 2.69 , 5) STAR: 2.5
lan dizinin ölüsü 16 ya dayanmış birde sağlamı olsa ne olacak be....en yakınına 11 reyting fark atmış....demekki sağlam senaryolu aksiyonlu güçlü bir bölüm olsa gs yi bile sollayacakmış lan pana lan pana... siz konu dışına çıkmayın ben çıktım bile ....haydi polat haydi polat haydi tam zamanı tam zamanı şimdi...fenere geçilsek bile umursamam.. keyfim geldi...

bu hafta az reklam olur haftaya 2 ye katlar reklamları....bana fırsat verdiniz konu dışına çıktım ...vadi tümmmmmmmmmmm dizilere fark attı yine....

lan dizinin ölüsü 16 ya dayanmış birde sağlamı olsa ne olacak be....en yakınına 11 reyting fark atmış....demekki sağlam senaryolu aksiyonlu güçlü bir bölüm olsa gs yi bile sollayacakmış lan pana lan pana... siz konu dışına çıkmayın ben çıktım bile ....haydi polat haydi polat haydi tam zamanı tam zamanı şimdi...fenere geçilsek bile umursamam.. keyfim geldi...
:d dizinin ölüsü değil demkki bu dizinin rn aksiyonlu dediğiniz bölümleri 14 ü zor geçiyodu anlıklarda:D

Böyle bir veri görülmedi. AB kategorisinde de Kurtlar F.Bahçe maçının an itibariyle iki katı. Kurtlar 13.69, F.Bahçe maçı 7.17 rating

Vadi Nefes kesiyor! Harika bir bölüm.. 172.bölüm icin bir cok haber cikmisti.. Görünüse bakilirsa haftaya Kurtlar Vadisi Suriye izleyecegiz...

fener maçı 0-0 gidiyormuş bana kalırsa vadi fener maçının devre arasını fulll reklamlayacak iyi strateji....

- - - Ekleme - - -

:d dizinin ölüsü değil demkki bu dizinin rn aksiyonlu dediğiniz bölümleri 14 ü zor geçiyodu anlıklarda:D
zaten bende şaşdım bu işe hangisi ölü hangisi sağlamı karıştı ...sonuçta burası kurtlar vadisi..ibreyi sapıttıran dizi...

22:00 - 22:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) ATV: 14.16 , 2) STAR: 6.83 , 3) KANALD: 4.46 , 4) TRT1: 4.02 , 5) FOX: 2.16

Ve Kurtlar reklama girdi,
maç kendine geldi. F.Bahçe
maçı Totalde 11 rating,
AB'De 12.50 ratingte
maç uçuşa geçmiş