bu hafta starın haftası gibi cuma hariç her gece büyük iddaalı... şu maçlar starın büyük ilacı...
Tabii ki Hayır. Tek ve bir neden varşimdiden 17 ye ulaşmış sayfa ...ama konuların çoğu gs fb vadi....öbgç gerçekten bitmiş haa.. ağlayanı yok.... bu arada uzatmaylailgili yazmışın revan.... peki bu yıl aşırı yükselmesi ne oluyor.... seyircinin mükafatı mı oluyor revan....
RatingKurdu'na göre:
Benim İçin Üzülme total grubunda Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin haftalar süren zirve keyfini sonunda bitirdi Şu an 9 ratingte, rakibi 8 rating
Tabii bu oranların SBT'ye göre değerlendirildiğini söyleyelim.
ne oldu fks14 su kurdun yorumlarini paylasmayalim inanmayalim oyle seylere diyodun... Ne deyisti? İsine ne gelirse onu yaziyosun, yazik.
Ben inandığımı söylemedim ki Yakup, zaten altına da SBT'ye göre değerlendirilmiş yazdım. Bizim kaale aldığımız reyting şirketi ise TNS.
OBGZ şimdi reytingi artar BİÜ reklamda çünkü....Anaaaağğğmm bunlari söyleyecek günlerimizde varmiş ya
21.30-21.45 dışında yeni reyting açıklanmadı mı
Sizde bereni çok fazla abarttınız ya
Tabii ki Hayır. Tek ve bir neden var
1) Berenin Yokluğu !
Mesela ÖBGZK`nin de karşısına ne çıkardılarsa, ezdi geçti. Ancak reytingleri düşünce BİÜ bunu iyi kullandı. Ama yalnız totalde.
Vadi de aynı durumda. Daha karşısına çıkabilecek rakip hazırlanmadı.
Beren gelince anlayacaksınız zaten. Ama o zaman şike falan demeyin, darılırız.
Yapma bunu işte...OBGZ ilk başladiğinda reklamlımıydı? Karşisinda -10 reytingli aşk ve Ceza vardi sadece.Kaldi ki diziyi "en az" haftada 4-5 kez verdi.5 kez dersek 1 hafta 7 gün ise bildiğin bi memur gibi çalişmiş dizi o zamanlar Haaa birde sömürü hakkında bişeyler geveliyordun. Ali kaptanla çocuklarının 1.sezonda her bölüm dalaşmalarina ne demeli?Obgzk , biu reklamdayken daha onceden de reklamdi.. Reklamli yayimlansin o zaman gorcem sizi