15 Kasım 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

her türlü cevabınızı alırsınız yüzümüz ak alnımız açık şikeyle adımız hiç anılmadı her zaman düşürdüler ama baş edemediler çünkü bu ülkenin gerçeğidir kurtlar vadisi

takas'a bak 2008 de başladı diyo bari 4 eylül 2008 aşkı memnunun başlama tarihinden başladı şikeciliğede de tam olsun :d :D

Kemal Sunal gibi bi efsaneye saygı biraz.Yaşin yetmeye bilir belki o bir komedi ustasıdır.Rollerinde insan öldürmeyi değil insan güldürmeyi seçmiştir.İnsanı ağlatmak kolay güldürmek zordur.
Yok yeter yeter rahat ol sen😉

- - - Ekleme - - -

bana iltifat etti sorun yok :D kemal sunal gibi bir usta ile adımı yan yana getirecek nerdeyse ne güzel :;D
Ya sen öyle san:d İltifat etmedim ki sana ne edicem:d

beyazsoya da vadici mantığı hakim olmuş lafı başka diziye getirip kurtulacağını sanıyor :d

ben gördüğümü söyluyom . kurtlar hükümet yanlısı olduğu dönemde ergenekocularlarca reytingi kademe kademe düşürüldü. durum ortada agb de 7 alan dizi şimdi 14 alıyor .. aklimizi kilitleyek mi bu durum nasıl oluyor diye kimse sormayacak mi .bu duruma gözlerimizi mi kapatalım mi yani .:)))))) kim haksızlıga ugramıssa soylerim ki kurtların senaryosunu en ufak şeyde en çok eleştiren daha bugün kerestecı necati haberini siteye ekleyen benim :)))))))

ben gördüğümü söyluyom . kurtlar hükümet yanlısı olduğu dönemde ergenekocularlarca reytingi kademe kademe düşürüldü. durum ortada agb de 7 alan dizi şimdi 14 alıyor .. aklimizi kilitleyek mi bu durum nasıl oluyor diye kimse sormayacak mi .bu duruma gözlerimizi mi kapatalım mi yani .:)))))) kim haksızlıga ugramıssa soylerim ki kurtların senaryosunu en ufak şeyde en çok eleştiren daha bugün kerestecı necati haberini siteye ekleyen benim :)))))))
denek yapısı farklı 3 reyting şirketinde olay bu ergenekon falan ne uğraşacak vadiyle 2 kurşuna senaristi öldürürler kaza süsü veriverirler:D

tns rekoru bizde fazla söze gerek yok

- - - Ekleme - - -

denek yapısı farklı 3 reyting şirketinde olay bu ergenekon falan ne uğraşacak vadiyle 2 kurşuna senaristi öldürürler kaza süsü veriverirler:D

o biraz zor işte koskoca vadi senaristleri sıradan insan değiller