kim olduğunu araştırırsan öğrenirsin
gerek yok güncel olayları sen de senaryo diye yazarsın .
kim olduğunu araştırırsan öğrenirsin
denek yapısı farklı 3 reyting şirketinde olay bu ergenekon falan ne uğraşacak vadiyle 2 kurşuna senaristi öldürürler kaza süsü veriverirler
2008 de ergekon davası acıldıgında adamların kıpırdayacak yani kalmadı . ortaya eylem koyamadı . zaten bunu gören vadi hemen saf değiştirdi o zamana kadar ergenekoncularla paralel iş tutan vadi hemen cark etti ve cark etmesinin cezasını kestiler. durum ortada agb de 7 tns ve sbt de 14-15 üstelik dizi bir yıl daha yıprandı
not:vadinin eski konsept danışmanınin bugün durusmasi vardı yine serbest bırakılmamış
takas bence şu berencilerle takışma..... sen olmayan diziyle niye takışıyorsunki.... kurtlar vadisinin 10.yılındaki başarısını çekemeyenler berenin olmayan çekilmeyen yayınlanmayan reytingi olmayan dizisini rakip gösteriyor.... peki şu berenci arkadaşlara soruyorum siz berenin henüz görmediğiniz dizisi hakkında nasıl reyting yarıştırabiliyorsunuz.... hepiniz sözüm ona abcisiniz.... ab grubu seçiciyse nerde kaldı seçicilik...... her ab grubu beren fanatiğimi....durun bakalım dizi yayınlansın bir görelim... son sözü halk yani reyting denekleri söyleyecek.... ocağakadar daha çok sular akacak daha durun bakalım.... bereni bir dağ yaptınız çıktınız.... berenin kaderi topu topu 2000-2500 kişinin elinde....sizin bizim değil... eğer güvendiğiniz dağlara kar yağarsa eğer berenden çok sizin onurunuz kırılır...siz siz olun kaderi başkasının elinde olan şeyler için bahse girmeyin... beren saat sadece yükselişte olan bir star o kadar....unutmayınki HER ÇIKIŞIN BİR İNİŞİ HER YOLUN BİR SONU VARDIR.........................
aynen.....uek iyice batmış vadi kanal d yi yedi bitirdi en kötü günü perşembe
- - - Ekleme - - -
kurtlar vadisi belgesilini izlerseniz bazı şeyleri anlarsınız başlangıç aşaması sonrası müthiş bişey
xemrenin bahaneye bak sevdiği karakter ölünce dizi bırakılır ama vadide olmaz o yoksa şimdi 1-2 reyting almalıydı dizinin en sevilen adamı gitti şahsen benim gelmiş geçmiş en sevdiğim karakter tabiki çakır sonrasında mematidir ama izliyorum ve izliyolar sonuç ortada yanlkış yere daldın elin boş dönüyosun yine
kendimden örnek vereyim iskender ölünce vadiyi izlemeyi bıraktım sürekli karakterler ölüyor sevdiği karakter giden brakır izlemez bu kadar basit ayrıca ergen oyunlara gerek yok vadicilerin mafya ile ilişkisi hep ibline bir olay adamalr mafyanın isminşi değiştirmeden diziye koyuyor daha ne olsun bu yeni bişi değil
nerden biliyorsun revengeyi izledin ama intikamı izledinmi... daha traserini bile görmediğiniz diziyi öve öve bitiremedinizya .... xemreciğim dokunulamayan ne starları yuttu bu çark ... bereni yutacak merak etme sen ocakta göreceksin....ab grubuna da güvenme... intikamın revenge çakması olduğu zaten heryerde yazıyor...bir ab ci deseki ben salakmıyımda aslı dururken çakmasını izleyeyim derse tüm intikamcılar oturur kalır... uek yla topla oynadığı gibi intikamlada oynayacak bu grup nasılsa totale hitapta etmyor...kaliteyi belirleyen esas olay enaryodur senaryoyu nbiliyoruz kaliteli bere olmasa da bu diziyi izlerim çünkü amereikan versiyonun biliyorum
zirveden inen vad oyuncularıdır beren değil
nerden biliyorsun revengeyi izledin ama intikamı izledinmi... daha traserini bile görmediğiniz diziyi öve öve bitiremedinizya .... xemreciğim dokunulamayan ne starları yuttu bu çark ... bereni yutacak merak etme sen ocakta göreceksin....ab grubuna da güvenme... intikamın revenge çakması olduğu zaten heryerde yazıyor...bir ab ci deseki ben salakmıyımda aslı dururken çakmasını izleyeyim derse tüm intikamcılar oturur kalır... uek yla topla oynadığı gibi intikamlada oynayacak bu grup nasılsa totale hitapta etmyor...
alakası bile yok davutoğlu değil o tataroğlu tataroğlunun konseyi yoktu alakasız bişey söyleyerek yine yeniden elin boş dönüyosun xemrexx
vadi hala ülkeyi yok etmek isteynlere karşı savaş varmış gibi her zamnki gibi isimler gitti olay bitmedi sorun değilışte iskender ergenekoncuydu ergenekon eylemlerini iyi gösteriyordu. akpye karşı olanların sığınağıydi )) suan hapiste olan danistay saldırısını yaptığı ıddıa edilen yalçın küçüğün dizideki hali olarak gösteriliyor . o öldü kurtlar konsept değiştirdi )))) hükümet yanlısı oldu )) ulusalcılar ve ergenekoncular diziyi terk ettı )))) onun ölmesi mecazi artık hapiste demek istediler ))))))