14 Kasım 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

yapmayın canım kadının hayratları var o kadar hayır yapmış. dizide kadın cani gibi gösteriliyor onun bunu asıyor önüne geleni bogduruyor olacak iş mi. haremde kadınlara önce dini bilgi verilir bunları yapacak kadın olamaz. hürrem her dolabı çeviriyor sülüman melul melu bakıyor daha haremi kontrpl edemeyen adam viyanın kapılarına nasıl geldi oda soru işareti :))))))))

- - - Ekleme - - -

dizide hiç yaşşlanmadı adam ama tabi benimde hürremleri frizulerim olsa bende yaşlanmam :))))))))
dizide herkes yeri geliyor acındırılıyor yeri geliyor zalimler zalimi oluyor bence hürrem için de aynı durum var
birinci seonla şimdiki arasında baya fark var kanuninde adam çöktü

ben herkesin izlediği diziye saygı duyarım... ama kimsede görünen bir diziyi farklı göstermesin...bir dizi osmanlı tarihini anlatacağım diye başlayıpta sadece hürremin entrikalarıyla yolunu bulmaya çalışıyorsa orada dur arkadaş... hürrem sultan gibi tarihe mal olmuş ... osmanlıya sultanlık bir millete önderlik yapmış bir kadını entrikalar çeviren gizli planlar yapan göstermelik vakıflar kuran bir kadın olarak gösterirsen o zaten bir millete yapılan kötülüktür..bu işin öbür tarafıda var iyi düşünsün senaristler....

ben herkesin izlediği diziye saygı duyarım... ama kimsede görünen bir diziyi farklı göstermesin...bir dizi osmanlı tarihini anlatacağım diye başlayıpta sadece hürremin entrikalarıyla yolunu bulmaya çalışıyorsa orada dur arkadaş... hürrem sultan gibi tarihe mal olmuş ... osmanlıya sultanlık bir millete önderlik yapmış bir kadını entrikalar çeviren gizli planlar yapan göstermelik vakıflar kuran bir kadın olarak gösterirsen o zaten bir millete yapılan kötülüktür..bu işin öbür tarafıda var iyi düşünsün senaristler....
seanristleri içi rahattır merak etme kimseni öteki tarafına karışamzsın :D

dizide herkes yeri geliyor acındırılıyor yeri geliyor zalimler zalimi oluyor bence hürrem için de aynı durum var
birinci seonla şimdiki arasında baya fark var kanuninde adam çöktü

yapma canım adam öldürme bogdurma kafasına göre sülümana posta koyma olacak iş değil. dizinin hiç bir gerçekçi yanı yok. hürrem dizidekilerin yarısını yapsa çoktan kellesi gitmişti.

bir zamanlar osmanlının yalan olay üzerine kurulu olduğunu bilmeyecek seviyede olan my ye laf atamaz atsa da boşa sallar dediğinin doğru çıkma ihtimali yoktur:D

- - - Ekleme - - -

yapma canım adam öldürme bogdurma kafasına göre sülümana posta koyma olacak iş değil. dizinin hiç bir gerçekçi yanı yok. hürrem dizidekilerin yarısını yapsa çoktan kellesi gitmişti.

türkler kadına önem verir :D ayıca padişahın haremde adamı yoktur ne olduğunu bilemez dizideki boğdurmalr tarihte olmayan karakterler için genelde o yüzden tarihte sorun çıkarma ihtimali yoktur

tarihe mal olmuş!!!

tarihe mal olanlar hep iyi insanlar değildir

hitler 50 milyon insanın katilidir insanları fırınlarda yakmıştır o da tarihe mal olmuştur ya da kısaca mal olmuştur diyoruz..

dizide yanlış yok sadece senaryoya göre o dönemdeki olaylara verilen ağırlıklar elştirilebilir nedir bu neden savaşlara değilde hareme çok yer veriyor diye

sebebi seyircinin savaşları pek iplemediği olabilir

seyirci haremi seviyor daha çok izliyor..

ikincisi anlatılan karakterler doğru karakterler tarihteki tiplemelere uyan karakterler.. kimseninde kötülendiği yada iyi gösterildiği yok hepsi normal insanlar olarak hatasıyla sevabıyla yaşayan insanlar olarak gösteriliyor..

senin çok sevdiğin kıyamın tarihin t sinden habersiz dizi çektiğinide bilmen lazım ..

kıyamdaki padişah sefa düşkünüyken dizide halkı için çırpınan bir bidon..

o dönemin veziri lale soğanlarıyla oynaşırken dizide yine devlet sorunlarıyla uğraşan bir vezir..

patrona halilin isyanını bile halkın açlığına sefaletine değilde bir grup çapulcunun çıkardığı isyanlar olarak bakan trt kaynaklı örümcek kafalı beyinlerden fırlamış küf bir senaryodan ibarettir kıyam izle hayrını gör kimseyede tavsiye etme aydınlanan bir sen ol ..

vay be desdesteron döktürmüş :D
kıyamdaki olayı anlayan birini görmek güzel yoksa herkesin geröekmiş gibi izledğini düşünmeye başlamıştım

tamam o zaman anlaştık her çarşamba mk den tarih öğreniyoruz.....hatice sultandan göğüs dekoltesi nasıl olur...hürremden entrika teknikleri.. malkoçoğlundan kız tavlama sanatları.... firuzeden dans teknikleri......sülümandan at değil avrat üstünde dolaşma.... mahidevrandan yaşlanmama sendromu...bir ara da mohaça uğrarız vakit artarsa da gerçi hürremden vakit kalmaz. ama barbarosla mimar sinanın elini öper gönlünü alırız.... vallaha my izlemiyorum ama ne zaman my ile haber çıksa hep bunlar yazılıp çiziliyor ... ben değil internet diyor.. yalanım varsa sümbül ağa olayım....

Arkadaslar ne buldum. Obgzk deki aydin'in vurulma olayi gercekmis!! 1979'da boyle bi olay yasanmis cidden tebrikler senarist eski yillardaki gercek olaylari anlatiyo..
genel okarak su yazi var cogu yerde...

Aydın Atıcı
Dizide adı geçen Aydın, gerçekte Suadiye Lisesi 1.sınıf öğrencisiyken 1979 yılında sadece 15 yaşındayken öldürülen Ayhan Hınçal adlı kisidir. Hayatında hiç kimseye en küçük kötülüğü dokunmamış biraz sol düşünceye yatkın, hiç bir eylemde yer almamış pırıl pırıl bir çocuktu. Tıpkı dizide anlatıldığı gibi başından tek kurşunla annesinin-babasının kollarında can vermiştir. Katili ya da katilleri hiç bir zaman bulunmadı. Ruhu şad, mekanı cennet olsun

tamam o zaman anlaştık her çarşamba mk den tarih öğreniyoruz.....hatice sultandan göğüs dekoltesi nasıl olur...hürremden entrika teknikleri.. malkoçoğlundan kız tavlama sanatları.... firuzeden dans teknikleri......sülümandan at değil avrat üstünde dolaşma.... mahidevrandan yaşlanmama sendromu...bir ara da mohaça uğrarız vakit artarsa da gerçi hürremden vakit kalmaz. ama barbarosla mimar sinanın elini öper gönlünü alırız.... vallaha my izlemiyorum ama ne zaman my ile haber çıksa hep bunlar yazılıp çiziliyor ... ben değil internet diyor.. yalanım varsa sümbül ağa olayım....
sen değil haberi yapanlar sümbül ağadan daha az erkek :d karalamak için ellerinden geleni yapı8yorlar adam her sefere gitti youtubeden isteyen izler izlemeyen artık boş konuşmasın dizi de sadece dekolte giyinmleri tek hata kalanının aksi ispat edilemez:D

- - - Ekleme - - -

Arkadaslar ne buldum. Obgzk deki aydin'in vurulma olayi gercekmis!! 1979'da boyle bi olay yasanmis cidden tebrikler senarist eski yillardaki gercek olaylari anlatiyo..
genel okarak su yazi var cogu yerde...

Aydın Atıcı
Dizide adı geçen Aydın, gerçekte Suadiye Lisesi 1.sınıf öğrencisiyken 1979 yılında sadece 15 yaşındayken öldürülen Ayhan Hınçal adlı kisidir. Hayatında hiç kimseye en küçük kötülüğü dokunmamış biraz sol düşünceye yatkın, hiç bir eylemde yer almamış pırıl pırıl bir çocuktu. Tıpkı dizide anlatıldığı gibi başından tek kurşunla annesinin-babasının kollarında can vermiştir. Katili ya da katilleri hiç bir zaman bulunmadı. Ruhu şad, mekanı cennet olsun

öbgz o zaman artar vadi gibi isimleri azıv-cık deiştirp gerçek olaı anlatıyor :D

- - - Ekleme - - -

öbgz o zaman artar vadi gibi isimleri azıv-cık deiştirp gerçek olaı anlatıyor :D[/QUOTE]

Obgzk ile vadiyi kiyaslama bile obgzk aralarda bi kac yasanmis olayi isaret ediyo, ama kvp tamamen yasanmisliklarin uzerine kurulu 😀d

- - - Ekleme - - -

öbgz o zaman artar vadi gibi isimleri azıv-cık deiştirp gerçek olaı anlatıyor :D

Obgzk ile vadiyi kiyaslama bile obgzk aralarda bi kac yasanmis olayi isaret ediyo, ama kvp tamamen yasanmisliklarin uzerine kurulu 😀d[/QUOTE]

zaten bu haftalık o vadi gibi belgesele ihtiyacı yok öbgz nin :D

Obgzk ile vadiyi kiyaslama bile obgzk aralarda bi kac yasanmis olayi isaret ediyo, ama kvp tamamen yasanmisliklarin uzerine kurulu 😀d

zaten bu haftalık o vadi gibi belgesele ihtiyacı yok öbgz nin :D[/QUOTE]

Silah ve 9 canli disi kurtlarin belgeseli , ocak'tan sonra beren'in kurtlari nasil parcaladiginin belgeselini izliycegiz :d :d :d

hep şu perşembenin sıkıcı geçtiğinden bahsediliyor....çarşambada sıkıcı izlenecek birşey yok... acaba diyorum ki kanal d biraz sümbül ağa kadar erkek olsada berenin intikamını my nin karşısına koysa acaba ne olur.... reytingleri bilmem ama favori forumda sevgili tarafsız dostlarımızın bir süre yas ilan edeceği belli....

hep şu perşembenin sıkıcı geçtiğinden bahsediliyor....çarşambada sıkıcı izlenecek birşey yok... acaba diyorum ki kanal d biraz sümbül ağa kadar erkek olsada berenin intikamını my nin karşısına koysa acaba ne olur.... reytingleri bilmem ama favori forumda sevgili tarafsız dostlarımızın bir süre yas ilan edeceği belli....

tarihi itiraf bravo :D

koltuk sallanıyor kihkahkohkoh :)))))))))

yahşi cazibedeki vatandaşın lafı tam buraya uyuyor :))))