20 Dakika Çılgınlığı

berenın hatırla sevgili cuma aşka sürgün pazartesi. kenanın alacakaranlık salı tubanın gonulceleni cuma tıkanınca pazar günü yayınlandı.

şartlar uymayınca gün değişikliği oluyor. starda starın tutmak üzere bir dizisi var onu yerinden oynatmanin açıklaması olmaz. olsa olsa 20 dakikanın perşembeden yada salıdan korkması :))))

son yıllara bak kenanla berenin ilk dizilerine değil beren 4 yıldır perşembe kenan 4 yıldr pazartesi tuba 3.5 yıl cuma yarım yıl pazar:D
dilayı yerinden oynatmasını ben de anlamıyorum bu dizi koçanı geçebilecek seviyde bile değil şuan:D

Ne alaka sırf olumsuz yorum yapmak için yapıyorsun yani Tuba'nın dizileri hep cuma olmuştur.Ayrıca perşembe günleri fenerbahçenin maçları oluyor

marta kadar fenerin maçı yok. ondan sonrada maclar diziye göre ayarlanır . peki gonulcelenin son 20 bölüm hangi gün yayınlandı :)))) öyle kutsal gün icat etmeyin :))) starın tek tutmaya yakın dizisinin gününü değiştirmek kanala ihanettir

tamam kocanın mekanı cennet olsun :)

yalan yalan olucak gıbı gozukuyor 20 dakika ıcınde ıkı dızıyı tokusturup yıyecek ay yapım :d

marta kadar fenerin maçı yok. ondan sonrada maclar diziye göre ayarlanır . peki gonulcelenin son 20 bölüm hangi gün yayınlandı :)))) öyle kutsal gün icat etmeyin :))) starın tek tutmaya yakın dizisinin gününü değiştirmek kanala ihanettir

Maçlar başlayınca ne olacak geniş düşünün biraz ayrıca gönülçelen'in son bölümlerinin pazar olması hiçbir şey değiştirmez Tuba Çemberimde Gül Oya'dan beri hep cuma günleri ekrana gelmiştir :)
Dila Hanım başlayalı kaç hafta oldu tutsa tutardı şimdiye kadar ayrıca çok güçlü rakibide yok yani star'ın dila hanımın gününü değiştirmesi çok normal

yani o kadar övdükten sonra tubanın dizisini, lafın sonunu neden tutması imkansız diye bitirdin:))

sanırım ulvi bunu soruyor ?

Tamam anladım :).

Yani sana göre tutmayacak öyle mi diyorsun ?

- - - Ekleme - - -

Aynen. :)

Ya bana göre zaten tutacakta.Bence genel olarakta tutmaması zor biraz.Star bu diziyi tutturmamak için yapacagı şeyler
bence dizinin tutmasına mani olamaz.

son yıllara bak kenanla berenin ilk dizilerine değil beren 4 yıldır perşembe kenan 4 yıldr pazartesi tuba 3.5 yıl cuma yarım yıl pazar:D
dilayı yerinden oynatmasını ben de anlamıyorum bu dizi koçanı geçebilecek seviyde bile değil şuan:D

tuba 7,5 yıl cuma sonra pazara geçti demek gecılebılıyor .. hem son yıllara bakarsak tuba pazar olmalı :))

cuma günü ab de yalan dünya totalde hem yd hem hs ile rakip olacak işi çok zor emirin şeysi de yükseliyor tutmuş dilayı yerinden oynatmak yerine salı olbilirdi bence:D

- - - Ekleme - - -

tuba 7,5 yıl cuma sonra pazara geçti demek gecılebılıyor .. hem son yıllara bakarsak tuba pazar olmalı :))

espri ypma çabaların hiç iyi gitmiyor:D hepsinin son2 dizisine bak genel günlei belli
tuba cuma dah iyi gidiyordu AYrıca pazar çökerek bitti:F

20 dakıka huzur sokagını ezer huzur sokagı 20 dakıkanın yanında çerez koçan pardon tugba ezer geçer

Maçlar başlayınca ne olacak geniş düşünün biraz ayrıca gönülçelen'in son bölümlerinin pazar olması hiçbir şey değiştirmez Tuba Çemberimde Gül Oya'dan beri hep cuma günleri ekrana gelmiştir :)
Dila Hanım başlayalı kaç hafta oldu tutsa tutardı şimdiye kadar ayrıca çok güçlü rakibide yok yani star'ın dila hanımın gününü değiştirmesi çok normal

geniş düşündüm ya :)) fener uefa kupasını alamayacagi için 2-4 hafta problem olcak uefa maçlarının saatlerini kanal istediği gibi oynayabulur maçı 22 de başlatır olur biter ne var bunda büyütecek kadar.

birşey bir kez degısebılıyorsa her zaman degisir ( kurlar vadisi repliği :)))) )

- - - Ekleme - - -

geniş düşündüm ya :)) fener uefa kupasını alamayacagi için 2-4 hafta problem olcak uefa maçlarının saatlerini kanal istediği gibi oynayabulur maçı 22 de başlatır olur biter ne var bunda büyütecek kadar.

birşey bir kez degısebılıyorsa her zaman degisir ( kurlar vadisi repliği :)))) )

İsteyen istediğini düşünsün gereksiz polemiklere girmek istemiyorum Ay Yapım ve Star en doğru kararı vermiş :)
Haftayı Tuba ile noktalamak güzel olacak
Tutmuş dediğiniz Dila Hanımın'da reytingleri ortada :D

İsteyen istediğini düşünsün gereksiz polemiklere girmek istemiyorum Ay Yapım ve Star en doğru kararı vermiş :)
Haftayı Tuba ile noktalamak güzel olacak
Tutmuş dediğiniz Dila Hanımın'da reytingleri ortada :D
her iki grupta ilk 10 a girebilen kaç dizi kalmış tabi tuttu dila tuabını son dizisikaç reytingle bitti hatırla istersen:D

- - - Ekleme - - -

destere ve mahoni tuba için ve koçana karşı güç birlği yapacak gibi Allah yardımcımız olsun :D

9 alsada ezdı derız hacı :d :d rahat ol

zaten cuma 9 reyting alırsa tuba,,, diğer dizilere 3 ün biri kalır:) yani 3 reyting..... bu durumda kutsiye 3 düşüyor ..

yanlış anlamayın tamı 9 alırsak 3 e bölürsek dokuzu 3 düşmüyormuydu matematiğim zayıftır :))