hepsi sana düşüyorzaten cuma 9 reyting alırsa tuba,,, diğer dizilere 3 ün biri kalır yani 3 reyting..... bu durumda kutsiye 3 düşüyor ..
yanlış anlamayın tamı 9 alırsak 3 e bölürsek dokuzu 3 düşmüyormuydu matematiğim zayıftır )
hepsi sana düşüyorzaten cuma 9 reyting alırsa tuba,,, diğer dizilere 3 ün biri kalır yani 3 reyting..... bu durumda kutsiye 3 düşüyor ..
yanlış anlamayın tamı 9 alırsak 3 e bölürsek dokuzu 3 düşmüyormuydu matematiğim zayıftır )
hepsi sana düşüyor
her iki grupta ilk 10 a girebilen kaç dizi kalmış tabi tuttu dila tuabını son dizisikaç reytingle bitti hatırla istersen
- - - Ekleme - - -
destere ve mahoni tuba için ve koçana karşı güç birlği yapacak gibi Allah yardımcımız olsun
bir dakka emre , hesap yapıyoruz karıştırma kafamı )
daha çok sevdiğin kanalının oyuncusunun ismini bılmıyon yazıyon )))) tuğba değil kızın ismi tuba ))))))
İsteyen istediğini düşünsün gereksiz polemiklere girmek istemiyorum Ay Yapım ve Star en doğru kararı vermiş
Haftayı Tuba ile noktalamak güzel olacak
Tutmuş dediğiniz Dila Hanımın'da reytingleri ortada
Tuba'nın tek dizisi kötü gitti oda zaten senaryo yüzünden fazla uzatılmasına gerek yoktu o dizinin tek sezon olması lazımdı.20 Dakika hem ay yapım gibi güçlü bir şirketin dizisi hemde Kerem Deren gibi çok iyi bir senaristin elinden çıkacak.Kadroda çok sağlam yani sürekli gönülçeleni öne atıp durmayın
bende onu dıyom haftayi tuba ile kapat . malum hafta pazar ile bitiyor ))))))
1 i kutsiye 3 ü sana işte
öne atmıyorum dii sadece tuba ile tutmaz demek istiyorum diğer oyuncular hiç iyi değil ilker aksum un başarol olması ile dizi anca ilk 5 e girer cumaları
sen oyle san ıkı gruptada açık ara ozetıyle ılk ıkıyı kapatır totalde ab de ıse bırıncılık kesın gıbı
Dizinin film adı neydi yazında bu hafta içiinde izlemeye çalişam Beğenmediğim oyuncu olursa filmden aktör/aktris transfer edicem hayal dünyama
SaolThe Next Three Days orjinal ismi
türkçe ismi kaçış planı
imdb puanı 7.3
liam nesson u kim oynayacak acaba? sanırım ilker aksum russel crow olur )
Çok güzel konuşmuşsun ama taaki buraya kadar Seninde ön yargılarin var işte.Ön yargilari yıkmak kolay olsaydı keşkedipnot: Ben hala dizinin tutmayacağı kanaatindeyim. Ama yine de Dila'yı dehleyip cuma günü denenmesi gerek. Dila haftalardır yerinde sayıyor...
Çok güzel konuşmuşsun ama taaki buraya kadar Seninde ön yargılarin var işte.Ön yargilari yıkmak kolay olsaydı keşke
Ön yargı değil aslında benimki. Bir şeylere dayanarak bunu söylemiyorum. Böyle düşünmemin nedeni ne tuba ne kadro ne de Star. Sadece bir his, ne bileyim, ısınamadım bir türlü. Diziyi bekliyorum izleyip karar vermek gerek.