Ben genelde kullanmam. Ama öyleBu lafları yakışıksız buluyorum, kullanmasak artık forum geneli olarak.
Ben genelde kullanmam. Ama öyleBu lafları yakışıksız buluyorum, kullanmasak artık forum geneli olarak.
BBEB bu tempoda giderse Kanal D hayatta 1 güne indirmez. Haftasonları zaten ya komedi dizileri, ya da yarışma programları olmalı. Haftaiçi zaten ekran cenaze yeri gibi. Bari haftasonları millet eğlensin Monk Pazartesiye, İntikam Perşembeye, Karagül ve Kahperengi de PT2`ye gelirler. En kötü ihtimal Kuzey Güney PT2`ye kaydırılır. Çünkü, bu sezon bitiyor zaten
Kuzey güneyin saati ile oynayamaz kanal d.
Bbeb , yst'ye fark atiyo bide kisa bi ozet verse dusunemiyorum artik.. Yts bitik
Bide saçini kesse.Çali gibi saçlari var.aslı spor yapıyor zayıflayacak gibi sonunda rüya olmaktanda vazgeçer kız larissa muhteşemde cariye olur )
Yeteneksizsiniz AB'de 13.17, totalde 12.90 ratingle zirvede. Eşim Bilir totalde 12, AB'de 10 ratingle 2. sırada
Kuzey Güney 22.30`da uçar bence. Aslında Kuzey Güney bence bi PT2 dizisi. Daha da yükselir o saatte. Muhteşemin baskısından kurtlursa 8-9 reytingi bile görebilir
monku merak ettim kim var kadroda belli mi ?
gorucez kım kımı ezıcek
Acun yarı finallere geçmeden bile zirvedeyse yarı finalleri düşünemiyorum uçar valla bakakalırlar arkadan.