11 Kasım 2012 Pazar Reyting Sonuçları

bbeb resmen coşmuş aldığı oranları bi vadi alabiliyo bi my helal olsun harbiden ki my çoğu zaman 13 göremiyo bbeb e helal harbiden salıya koysunlar öbgzk den kat ve kat iyi gider :d

Dünün reytinglerinde Acun özet ve yeni bölüm olarak bölmüş ve yine de zirvede. Bahanelerrr bahanelerr. :d

Kuzey Güney 22.30`da uçar bence. Aslında Kuzey Güney bence bi PT2 dizisi. Daha da yükselir o saatte. Muhteşemin baskısından kurtlursa 8-9 reytingi bile görebilir

muhteşemin heyecanlı kısdmlarına gelir daha kötü olur kuzey için:d ayrıca kimi koyacakalr o zman hürrremin karşısına kurban olarak kimi yiyecek hürrem :d

Engin Günaydın var başrolde, dedektif kendisi, dedektifin yardımcısı da Algı Eke, diğerleri belli olmadı. Ama olay Engin'in ve bu kızın etrafında, diğerleri çok öenmli değil sanırım...
engin günaydın uzun bi aradan sonra dönüyo ekranlara demek, dizi tutar mı bilinmez algının yerine daha iyi biri secilebilirmis..

22:15 - 22:30 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 12.37 , 2) KANALD: 12.2 , 3) ATV: 2.95 , 4) TRT1: 1.64 , 5) FOX: 1.41

dünün reytinglerinde Acun özet ve yeni bölüm olarak bölmüş ve yine de zirvede. Bahanelerrr bahanelerr. :d

BBEB Acun ile aynı anda bölünmedği sürece zirvede olamaz, bu biliniyor ya da Acun özeti bölmeyecek...

Bugün Acun hatayı düzeltti, 21:30'da bölündü...

krem portakal ağacını sallar gibi sallıyor pazarı ağaçtan macunlar dökülüyor :)))

Acun bbebyi geçmiş az bir farklada olsa ama iki programında oranları çok iyi krem yükselmiş dahada yükselir

Star kılpayı zirveyi almış, YST de iyi gitti bugün, aslında korku dolu anları ben sevmemiştim ama halkımız takdir buyurmuş. :)

BBEB Acun ile aynı anda bölünmedği sürece zirvede olamaz, bu biliniyor ya da Acun özeti bölmeyecek...

Bugün Acun hatayı düzeltti, 21:30'da bölündü...

Valla onu bunu bilmem. Acun özet ve yeni bölüm şeklinde böldüğü zamanlar da zirvede yer alıyor... Bahaneye gerek yok.

Valla onu bunu bilmem. Acun özet ve yeni bölüm şeklinde böldüğü zamanlar da zirvede yer alıyor... Bahaneye gerek yok.

Aksini söyleyen yok... :)

Ama Acun da 20:00'de yeni bölüme girseydi o da başlarda düşük alırdı büyük ihtimalle, BBEB saat olarak zaten dezavantajlı, bahane olarak söylemiyorum, bu ortada...