11 Kasım 2012 Pazar Reyting Sonuçları

Berkun Oya ödüllü bir yönetmen. Bir dizisi başarısız oldu diye her dizisi öyle olacak diye bir şey yok :)
Anlatim tarzı yanliş onun ya.40'dklık bir diziyi bize en az diyorum 1s 25dk yazacak olsada 40 dk da kendi yazması lazım o boşluğu doldurabilmesi için.İşte ben o kendi yazacaği boşlugu nasıl dolduracak diye merak ediyorum.Ama 1'e1 çekse diziyi dizi AB'de kesin 1.ci olurdu.

22:00 - 22:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 13.03 , 2) STAR: 11.42 , 3) TRT1: 2.06 , 4) ATV: 1.96 , 5) FOX: 1.78

Bbeb şov helal olsun acunun oranlarıda çok iyi krem reklamlı mı başladı acaba

valla her kafadan bi ses çıkıyo hem o kahperengi ile karagül kanal d de olsa bile nereye sığcaklar pt3 de yayınlanır heralde :)

Kuzey Güney'e kıyılacağını düşünüyorum, geç saate kaydırılır, BBEB de tek güne iner. Belki Arka Sokaklar ile bile oynanabilir...

aslı spor yapıyor zayıflayacak gibi sonunda rüya olmaktanda vazgeçer kız larissa muhteşemde cariye olur :))

Oha! BBEB ezdi geçti :)

22:00 - 22:15 ortalama <s style="color: rgb(102, 181, 210);">#</s>sbt<s style="color: rgb(102, 181, 210);">#</s>reyting 'leri; 1) KANALD: 13.03 , 2) STAR: 11.42 , 3) TRT1: 2.06 , 4) ATV: 1.96 , 5) FOX: 1.78

Program 21:30'da bölünse SBT'de zirvede olacakmış galiba ama bu durumda hala baya geride Acun'a göre. :)

- - - Ekleme - - -

yalnız ocakta baslayacak diyosun snce ocakta kuzey ve arka sokaklar bitebilir mi ? :)))

Hayır ikisi de bitmez ama 22:00'a kaydırılabilir...

BBEB bu tempoda giderse Kanal D hayatta 1 güne indirmez. Haftasonları zaten ya komedi dizileri, ya da yarışma programları olmalı. Haftaiçi zaten ekran cenaze yeri gibi. Bari haftasonları millet eğlensin :D Monk Pazartesiye, İntikam Perşembeye, Karagül ve Kahperengi de PT2`ye gelirler. En kötü ihtimal Kuzey Güney PT2`ye kaydırılır. Çünkü, bu sezon bitiyor zaten

BBEB bu tempoda giderse Kanal D hayatta 1 güne indirmez. Haftasonları zaten ya komedi dizileri, ya da yarışma programları olmalı. Haftaiçi zaten ekran cenaze yeri gibi. Bari haftasonları millet eğlensin :D Monk Pazartesiye, İntikam Perşembeye, Karagül ve Kahperengi de PT2`ye gelirler. En kötü ihtimal Kuzey Güney PT2`ye kaydırılır. Çünkü, bu sezon bitiyor zaten

Kuzey güneyin saati ile oynayamaz kanal d. :D