Denise Capezza Muhteşem Yüzyıl'a Mı Dahil Oluyor?

sana sonunda kıytırıklar kalıyor padişah sülalesinde olmanın avantajını kullanıyorum :))

baldızıda bırakmam gel sana teyzesinin görümcesini ayarlayalım :))
ben direkt hürrem göz koydum o zman al o sülalae snn olsun :d iki bıldırcınlı pilav yaparsam kandırıırm hürremi :d

hürrremin güzelliğine laf atan çarpılır :D desdesteron gibi yamulur :d

miadı doldu gün çapenza günü :))

- - - Ekleme - - -

evet en görkemliside en sonunda zaten Hürrem olmuyor mu? :X
tarihte anlatılanlara göre mihrimah hürremden daha güzelmiş dalğalı sarı saçları masmavi gözleri kuğu gibi kızmış ..:) mimar sinan vurulmuş kıza koskoca cami yapmış.. mimar şimdi dizideki kızı görse mezarından ters döner :))

bizimkiler mihrimahı oynayacak güzel kız bulamadılar totoşu yere yakın birini seçtiler bu kıza alerjim var :))

- - - Ekleme - - -

tarihte anlatılanlara göre mihrimah hürremden daha güzelmiş dalğalı sarı saçları masmavi gözleri kuğu gibi kızmış ..:) mimar sinan vurulmuş kıza koskoca cami yapmış.. mimar şimdi dizideki kızı görse mezarından ters döner :))

bizimkiler mihrimahı oynayacak güzel kız bulamadılar totoşu yere yakın birini seçtiler bu kıza alerjim var :))

tariher bakarsak bu kız nurbanu olmaz nurbanu en güzel osmanlı sultanıymış :D adriana lima falan gerekir

- - - Ekleme - - -

Pelin Karahan mı? Onu bende yakiştiramadım.Geçen hafta yağmurdan izleyemedim indirip izledim sahnleri geri al ileri yaparak iyice bi inceledim fark ettim ki kız daha kostumun içini dolduramıyor :F:F:F Bakişlari filan pek uyuz dediğin gibi :X