11 Kasım 2012 Pazar Reyting Sonuçları

Sonraki dilimde Star zirvede olabilir, talk show var çok çok çok uzun süredir... Ama geçen talk show'cu kadar yükseleceğini sanmıyorum...

Bir de güya 4,5 dakikalık sınır varmış performanslarda, konu reyting olunca o süre 15 dakika bile oluyor...

@endgame Bence 1 dakikalık reklam vermiştir. Dediğin gibi 1 dakikalık reklam pahalı olur. Anlaşılan Rtük'ün verdiği para cezası Kanal D'yi zora sokmuş. :d

Ama 1 dakika da olsa 12 dakikalık kadar kazanamaz abartmayalım. :D

Biraz abartı olmış olabilir tabi ama normal reklamdan 4-5 kat pahalıdır en az...

Kanal D çok uzun reklam vermemiş belli ki ama yine de büyük kayıp olmuş, zira kurt reklam öncesi 11'i aştığını söylemişti. :)

Yalnız bu kadarcık reklamda dediğin gibi kayıp 1-2 reyting. Demek ki Acun gibi blok verse bu reytingleri zor görecek...

Diyorum BBEB 21-22 arası reklamsız olduğu için yüksek reyting alıyor. Anlık reytingler apaçık gösteriyor bunu...

4,5 dakika an itibariyle 10 dakikayı aştı...

Ah reyting ah... :)

- - - Ekleme - - -

Star'ı zirvede göreceğiz bence, güzel bir gösteriydi ama halen daha bitmedi, yarım saate bitmesini umuyoruz, komedide aşırı doz da kötü olyor. :)

Valla ne kadar istiyorsa versin reklam. Sonuçta D Production kendi yapımı Kanal D`nin. Para derdi yok.

Bir tek Acun gibi 30 dakika geç bölüp, Büyük Risk gibi 4 dakikasını bölüp ilk 5te görünüp üçkağıtçılık yapmasın yeter. Eğer yaparsa gözümden düşer

Valla ne kadar istiyorsa versin reklam. Sonuçta D Production kendi yapımı Kanal D`nin. Para derdi yok.

Bir tek Acun gibi 30 dakika geç bölüp, Büyük Risk gibi 4 dakikasını bölüp ilk 5te görünüp üçkağıtçılık yapmasın yeter. Eğer yaparsa gözümden düşer

Buna katılıyorum, Lordly de katılıyor gerçi buna, bir tek mahoni katılmaz. :)

- - - Ekleme - - -

Gösteri 13 dakikada bitti, sırada jüri konuşmaları, daha doğrusu atışmaları...

Bu arada bitti dedim ama jüri sırasında da devam ediyor gösteri...

sonunda hayat bulundu sanırım yönetmen değişti ..

bekir denizde çıktı turp gibi

oranları yükselmiş geçen haftaya göre..

Yeteneksizsiniz'le Eşim Bilir
hem total de hem AB'de şu
dakikalarda ikiz kardeş
gibiler. Totalde 11'er,
AB'de 10'ar ratingle
izleniyorlar

Hakkı hakkı denilen bir laf var.

Starın şu an aldığı reyting Acun Medyanın hakkı. Bu yüzden de reklamla para yetişturmeye çalışıyor Star mecburen.

D Production akıllı bir yapım şirketi. ÖBGZK, Yalan Dünya, Ben Bilmem Eşim Bilir, Küçük Kadınlar, Geniş Aile, Gümüş daha bir sürü adını sayamadığım yapımlar yaptı. Tutmayan yapımını hatırlamıyorum. Ama vardır elbet. Kısacası kimseye para yetiştirmek zorunda değil. Kanal D`nin bir kanal olarak kendi hakkı kazandığı para. Bu yüzden ister reklam verir, isterse de vermez

Buna katılıyorum, Lordly de katılıyor gerçi buna, bir tek mahoni katılmaz. :)

- - - Ekleme - - -

Gösteri 13 dakikada bitti, sırada jüri konuşmaları, daha doğrusu atışmaları...

Bu arada bitti dedim ama jüri sırasında da devam ediyor gösteri...

Aynen. :) Bölmeye daima karşıyız!

- - - Ekleme - - -

İster kendi yapımı olsun olmasın reklam vermezse para yok. :D:D Bunu herkes bilir.