11 Kasım 2012 Pazar Reyting Sonuçları

1 dakika reklam vereceğine vermeseymiş daha iyimiş. :D

12 dakika olmadığı belli de kaç olduğunu çözemedik daha, birazdan anlıklardan anlaşılır biraz...

Aslında katılıyorum sana, 1 dakika için reytingi düşürmek hata. :D

Ama eğer 1 dakikaysa o 1 dakikadan 12 dakikalık kadar para kazanmış olabilir...

Reklama girmiş sanırım, hemen iğneledin. :D

- - - Ekleme - - -

Sen nerden anladın süresini ? Sen de açıp baktın, yayında mıydı ?

Geçmiş sayfaya bakarsan arkadaşın biri BBEB reklama girdi yazmış. 3-4 dakka sonra aynı arkadaş yayında yazmış. Oradan çıkarım yaptım kaç dakika vermiştir bilemiyorum. Ama blok reklam olmadığı kesin. Kısa sürmüş...

Talk show başladı YST'de, tam da vaktinde 21:49, Acun işini bilir, uçar şimdi...

- - - Ekleme - - -

Geçmiş sayfaya bakarsan arkadaşın biri BBEB reklama girdi yazmış. 3-4 dakka sonra diğer arkadaş yayında yazmış. Oradan çıkarım yaptım kaç dakika vermiştir bilemiyorum. Ama blok reklam olmadığı kesin. Kısa sürmüş...

Neyse artık yarın tam süresini yazarsın. :)

@endgame Bence 1 dakikalık reklam vermiştir. Dediğin gibi 1 dakikalık reklam pahalı olur. Anlaşılan Rtük'ün verdiği para cezası Kanal D'yi zora sokmuş. :d

Ama 1 dakika da olsa 12 dakikalık kadar kazanamaz abartmayalım. :D

büyğk ihtimal reklamdadır dizi :))

bende reklam gözükmüyor ama sanırım bana geç ulaşıyor yayınlar :))

Sen o aralığın tümünü izledin mi ki ? Şimdi reklamda olmayabilir elbette. :D

- - - Ekleme - - -

Talk Show iyi gidiyo komik adam :D

Seyirci çok fazla heyecanlanmıyor gibi, ben dinlemiyorum, kahkahaları takip ediyorum...

- - - Ekleme - - -

Bence 1 dakikalık reklam vermiştir. Dediğin gibi 1 dakikalık reklam pahalı olur. Anlaşılan Rtük'ün verdiği ceza Kanal D'yi zora sokmuş. :d

Bir deneme yaptılar galiba, reytingin nasıl değişeceğine bakacklar, reyting çok değişmezse yeni düzen budur. :D

21:30 - 21:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 9.42 , 2) STAR: 9.05 , 3) STV: 5.43 , 4) ATV: 4.21 , 5) FOX: 4.02

Show'da Suskunlar reklam
dönüşü totalde 5 ratingi
buldu. AB grubundaysa
2.40 ratingle izleniyor

Kanal D çok uzun reklam vermemiş belli ki ama yine de büyük kayıp olmuş, zira kurt reklam öncesi 11'i aştığını söylemişti. :)

Bence 1 dakika reklam daha tehlikle. Herkes kanal değiştirir ve 2-3 dakikaya geri döner en çabuk.