Kurtlar Vadisi Türk TV Tarihine Geçti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Berkan izlemedigini söylüyor, ailesi de izlemiyor. Ben de yalan söylemiyorum, çünkü ben de izlemiyorum.

- - - Ekleme - - -

Nejat Isler ve Mert Firat ve Engin Hepileri

nejat işerrin rolü belli değil :D engin hpileri büyük ihtimal nolan karakteri olacak abd de başrol olabilir ama türkiyede geri kalacak :D
kuzey güneydeki ali kadar anca :D
daniel rolü için mert fırat var
conrad ve jack rolleri daha ortada yok

babannem bile vadi izliyo her hafta umutsuz kadınlar izlemiyo :d :d

gel ocak gel vadi şov yapınca ortada kimse kalmayacak ah be ocak ayı gelse keşke hemen :D

fks14 baban izliyo :D

- - - Ekleme - - -

revanın sülalesi izliyodur hatta bi kere lamiya diye bi arkadaşı üye olmuştu vadici kankam ya özledim lamiya yı revan selam söyle :d

Eskiden izliyordu babam evet ama simdi daha izlemiyor bildigim kadariyla.

Ama birçok erkek izlemiyor zaten Vadi'yi, tüm kadinlar da Ask-i Memnu'yu izlemiyordu.

- - - Ekleme - - -

babannem bile vadi izliyo her hafta umutsuz kadınlar izlemiyo :d :d

Sen Vadi'yi izledigin için babaanen de otomatik olarak sizinle bakiyor. Belki Umutsuz Ev Kadinlari'ni izlemek istiyor..

fks14 baban izliyo :D

- - - Ekleme - - -

revanın sülalesi izliyodur hatta bi kere lamiya diye bi arkadaşı üye olmuştu vadici kankam ya özledim lamiya yı revan selam söyle :d
İster inan ister inanma eniştem ve bazı kuzenlerim izliyor bildiğim kadarıyla. Akrabalarımla görüşürken selamdan sonra " Sen Vadi izliyormusun" diye sormuyorum. Babam zaten maçları izliyor bir tek. Hiçbir diziyi seyretmiyor.

Arkadaşıma gelince evet koyu bir Vadici. Zaten tekrar üye olmak istiyor da izin vermiyorum, banlanırsın diyorum :D

umutsuz kadınları izlemez merak etme ismini bilmeyi bırak görse bu ne der :D babaannem e fatmagül ü izledin mi desen bilmez polatı çok iyi bilir :D

- - - Ekleme - - -

umutsuz kadınları izlemez merak etme ismini bilmeyi bırak görse bu ne der :D babaannem e fatmagül ü izledin mi desen bilmez polatı çok iyi bilir :D

- - - Ekleme - - -

İster inan ister inanma eniştem ve bazı kuzenlerim izliyor bildiğim kadarıyla. Akrabalarımla görüşürken selamdan sonra " Sen Vadi izliyormusun" diye sormuyorum. Babam zaten maçları izliyor bir tek. Hiçbir diziyi seyretmiyor.

Arkadaşıma gelince evet koyu bir Vadici. Zaten tekrar üye olmak istiyor da izin vermiyorum, banlanırsın diyorum :D
revan gözünü sevim üye olsun müthiş bi insandı kanka olduk 2 günde hadi yav üye yaptır acayip komikti ölüyodum gülmekten :d

Izin verme Lamiya'ya, zamaninda bana neler yapmisti neler.. Almayayim tesekkürler ::D

en son revan gözüküyor ama konuda fks 14 :D
intikam konu olarak kesinlikle erkeklerin ilgisini çekecek hem berenin güzellği ile hem de senaryodaki aksiyonla:D

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

revan gözünü sevim üye olsun müthiş bi insandı kanka olduk 2 günde hadi yav üye yaptır acayip komikti ölüyodum gülmekten :d
Eskiden aynı yurtta kalyorduk. Oda arkadaşıydık. Sonra ben yurttan ayrıldım. Ama o hala orada. Üye olsa haberim olmaz. Ama izin vermiyorum, beni dinler :D

Izin verme Lamiya'ya, zamaninda bana neler yapmisti neler.. Almayayim tesekkürler ::D

Zaten kız değildi. Lamiya ismini beni şüphelendirmemek için takmıştı kendine

o arkadaşın süper zeki çok komikti yav kankam benim selam söyle beni tanır o :D

intiakamın senaryosu-yönetmeni-günü ve kanalı mükemmel tek ekesik uygun kadro :D oyuncular seçilirken orjinaline bağlı kalınacaksa dikkkat edilmeli yan rol çok az herkes nerdeyse zaman zaman başrol olabiliyor:D

Eskiden aynı yurtta kalyorduk. Oda arkadaşıydık. Sonra ben yurttan ayrıldım. Ama o hala orada. Üye olsa haberim olmaz. Ama izin vermiyorum, beni dinler :D

Ama söyleki gelmesin :)

- - - Ekleme - - -

Mesela Emre sence kim olabilirdi oyuncular?

çağır mutlaka konuşalım kankamla :D

- - - Ekleme - - -

Zaten üye olması imkansız. Banlanmış. Tekrar üye olursa yine banlanır. :D Bize gelince haber veririm :D:D

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

Zaten üye olması imkansız. Banlanmış. Tekrar üye olursa yine banlanır. :D Bize gelince haber veririm :D:D

- - - Ekleme - - -

Mesela Emre sence kim olabilirdi oyuncular?

daniel rolü için burak özçivit olmalıydı o geçti :D
conrad için öbgz deki balıkçı olabilir jack için timuçin esen
victoria rolüen az bereninki kadar önemli hatice aslan olmasını isterdim ama lale devrinde

Siradaki rakip gösterilen diziyi bekliyoruz

- - - Ekleme - - -

daniel rolü için burak özçivit olmalıydı o geçti :D
conrad için öbgz deki balıkçı olabilir jack için timuçin esen
victoria rolüen az bereninki kadar önemli hatice aslan olmasını isterdim ama lale devrinde

Yine konunun disina ciktin :D