- Reaksiyon puanı
- 51,236
- Puanı
- 1,059
Ocaka kadar da 10 bölüm zirvede olur, etti 260. Ondan sonra Beren izin vermeyeceği için kalır orda. Bazen yayınlanmasa İntikam artabilir tabii
güldürdün
Ocaka kadar da 10 bölüm zirvede olur, etti 260. Ondan sonra Beren izin vermeyeceği için kalır orda. Bazen yayınlanmasa İntikam artabilir tabii
Yanlış yazdım dalgınlığıma gelmiş Düzelttimşu an 150 zaten on bölüme 160 vadici ruhu kaçmış sana
266 bölümde 150 birincilik efsane değil en azından reytingte
Yanlış yazdım dalgınlığıma gelmiş Düzelttimşu an 150 zaten on bölüme 160 vadici ruhu kaçmış sana
266 bölümde 150 birincilik efsane değil en azından reytingte
Espri yapdığımı kim söyledi? Gayet ciddiyimrevan revan revan çok espirik bi arkadaşımız gerçekten
- - - Ekleme - - -
sinema filmi rekor kıran ilk tek ve son dizi:KURTLAR VADİSİ IRAK
Yalniz arkadaslar bence Intikam zirvede yer alacak. Tamam KVP'nin basarisi ortada ama Intikam hem erkekleri, hem kadinlari hitap edecek bir proje olacak gibi..
nerden biliyon vadi varken hangi erkek başka bişey izlemiş erkeklerin en çok izlediği dizi açık ara farkla kurtlar vadisi yani sen rahat ol
- - - Ekleme - - -
veda da öyle oluyodu vadi 5 e katlıyo vedayı ezdik umutsuz kadınları da umutsuz hale getirdik sıra da ki gelsin fks14 bekliyoruz
bir erkek olarak ben izlemiyorum vadiyi. babam da izlemiyor, abim de.nerden biliyon vadi varken hangi erkek başka bişey izlemiş erkeklerin en çok izlediği dizi açık ara farkla kurtlar vadisi yani sen rahat ol
- - - Ekleme - - -
veda da öyle oluyodu vadi 5 e katlıyo vedayı ezdik umutsuz kadınları da umutsuz hale getirdik sıra da ki gelsin fks14 bekliyoruz
O halde Aski Memnu ve Fatmagül'ü de sadece kadinlar mi izliyordu? Her erkek Vadi izliyor diye bir sey yok ki. Birçok erkek Vadi'yi sevmiyor olabilir.
O halde Aski Memnu ve Fatmagül'ü de sadece kadinlar mi izliyordu? Her erkek Vadi izliyor diye bir sey yok ki. Birçok erkek Vadi'yi sevmiyor olabilir.
bir erkek olarak ben izlemiyorum vadiyi. babam da izlemiyor, abim de.
çok büyük ölçüde kadınlar izliyodu o halde
- - - Ekleme - - -
çok büyük ölçüde kadınlar izliyodu o halde
bir erkek olarak ben izlemiyorum vadiyi. babam da izlemiyor, abim de.
kendini kandırırsın ancak babanda abinde sende izliyosun ben yemem
intikam a iyi bir erkek başrol lazım zaten hala 3erkek başrolden 2 si belli dğeil
kendini kandırırsın ancak babanda abinde sende izliyosun ben yemem