9 Kasım 2012 Cuma Reyting Sonuçları

00:00 - 00:15 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1)
KANALD: 6.13 , 2) ATV:
4.71 , 3) STAR: 2.52

Kayıp yeni reklam düzenini sevdi aslında, her ne kadar düştü desem de düşmedi galiba SBT'de. :D

Kayıp ilk yarım saatte çok kötüydü am Huzur falan bitince rahatladı biraz...

00:15 - 00:30 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1)
KANALD: 4.55 , 2) ATV:
3.63 , 3) STV: 1.85

yaz yaz sensiz konumu olur ama ceza almadan yaz bişeyler :))

ceza sisteminin açıkları var neye ceza alacağımı bilmeden mesaj yazmıyorum kendimi derslere vericem haftasonu :D ondan sonra zaten vizelr falan var

- - - Ekleme - - -

yaz yaz sensiz konumu olur ama ceza almadan yaz bişeyler :))

ceza sisteminin açıkları var neye ceza alacağımı bilmeden mesaj yazmıyorum kendimi derslere vericem haftasonu :D ondan sonra zaten vizelr falan var

Dİgitürk ve D-Smart ölçüyormuş ama ne kadar doğru olabilir bilinmez.Nede olsa kendi tematikleri çok ve kendi kurumlarini yuksek gösterebilirler.Oyuzden açıklanmıyormuş.(konudan sapmıyoruz beyler :X aksine daldık)

diğitürk ve d smarttan farklı tvbu tvbuda kendi kanalları yok tanıtım kanalları var tüm kanallar eşit çıkacaktır ama aynı tv bu nun türkiyeye yayılmış şeklini ölçseler süper reyting tahminleri çıkar hemde dörtdörtlük:)) hatta şu anki haliyle bile tvbu kendi cihazlarından kanalların izlenme oranını çıkarsın en az 50 bin aileyi ölçmüş olur tüm reyting şirketlerinden kat kat daha fazla denek sahibi :)

neyse konuyu yinemi baltalıyoruz :))

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

diziden anlamayan insana nasıl laf anlatılır ki - 1 puan

bu mesajdan dolayı gol yiyeceğin aklına gelirmiydi :)))