Muhteşem Yüzyıl TNSde de mi şike yapıyor o zaman?
kesin yapıyodur pana filme bir sormak lazım bu konuyu en iyi onlar atar bu lafları ortaya
Muhteşem Yüzyıl TNSde de mi şike yapıyor o zaman?
Anlamadı Diyorum ki üşüyorum.eskiden geceleri üşürdüm şimdi öğleden sonra bile üşüyorum Giyindim Kalın Birşeylerwinter is coming
O zaman neden oranları düşmedi? Ayrıca Berenin bütün dizileri geçmesi imkansız değilyok tns de yapmıyor agb de yapmış
kanıtın yok iftira atmak büyük günahtıryok tns de yapmıyor agb de yapmış
Beren Kim ki Kenanın Yanında Bir Hiçç
2 reyting sisteminde de Beren öndeydi
Ayrıca Ben öyle düşünmüyorum. Necatinin 10 reytingi geçtiği yerde Beren 15i kesin geçer
Kenan kim ki Berenin yanında? Senin için önemli olabilir. Ama Berenin yanında bir hiç
Anlamadı Diyorum ki üşüyorum.eskiden geceleri üşürdüm şimdi öğleden sonra bile üşüyorum Giyindim Kalın Birşeyler
necati değil KURTLAR VADİSİ hatırlatırım bu ülke insanının gördüğü en büyük dizi sineması rekor kıran tek dizi
2 reyting sisteminde de Beren öndeydi
Ayrıca Ben öyle düşünmüyorum. Necatinin 10 reytingi geçtiği yerde Beren 15i kesin geçer
Kenan kim ki Berenin yanında? Senin için önemli olabilir. Ama Berenin yanında bir hiç
Aklına geleni yazarsın sonun buaklıma geleni yazdım
kenanın oynadığı roller güçlü erkek rolleri hep silahla her dizide işi oldu
beren doğulu kız oldu milletvekili kızı oldu aşk ı memnu da zengin oldu fgsn de mağdur yani oyunculuk açısından ikisi de başarılı olsa da berenin rol yapma alanı daha geniş kenana göre
Hani Ezel şike yapmıştı?necati değil KURTLAR VADİSİ hatırlatırım bu ülke insanının gördüğü en büyük dizi sineması rekor kıran tek dizi
hiç dediğin adam kenan imirzalıoğlu dalga mı geçiyon beren kim
deli yürek:bir zamanların fenomeni
acı hayat:bir zamanların fenomeni
ezel:söylemeye gerek yok fenomen
karadayı:fenomen olmaya doğru gidiyo
Berenin Yapacağı Tek İşi Fatoşgülün Suçu ne? gibi dizilerde oynamak.kenanın oynadığı roller güçlü erkek rolleri hep silahla her dizide işi oldu
beren doğulu kız oldu milletvekili kızı oldu aşk ı memnu da zengin oldu fgsn de mağdur yani oyunculuk açısından ikisi de başarılı olsa da berenin rol yapma alanı daha geniş kenana göre
Hani Ezel şike yapmıştı?
ben yapmamış mı dedim
Sen Anla Sonra Gel Bize Anlatdiziden anlamayan insana nasıl laf anlatılır ki boşver gitsin kendi dünyalarında takılsın lar 4 rol arasındaki farkı görürler bir gün
- - - Ekleme - - -
diziden anlamayan insana nasıl laf anlatılır ki boşver gitsin kendi dünyalarında takılsın lar 4 rol arasındaki farkı görürler bir gün
şike faslan farketmezx onlara
- - - Ekleme - - -
hem şike yapıuyor hem de fenomen diyon nasıl iş bu
anlamak istemeyene anlatmakla vakit kaybedememSen Anla Sonra Gel Bize Anlat