8 Kasım 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Oranlar çok yükseldi gerçekten

Takas , ben geçen hafta vadinin tüm reklamlarını yani dizi fragmanlarınıda ekledim galiba 54dk. çıktı yani 1 saat falan vermiyo.

54 dk ama her reklamda diğer dizileirn fragmanları gösteriliyor onlarda en az 1 dk onlar hesaba katılmıyo rahat 1 saat var ve vadi çok sık bölündüğü için acayip çok gözüküyo bu da reytingleri engelliyo

O 54 dk komple dizi başından sonuna kadar aldıgı tüm reklamları içeriyor.Yani verilen dizi fragmanlarıda içerisinde.
Evet Vadi çok bölünüyor ama reklamları kısa tutuyorlar sonuç olarak 54dk reklam alıyor.Ben çok reklam verildiğine birşey demiyorum.Sonuand orğu atv paso reklam basıyo zaten.Ama açık ara lafına takıldım.Yalan Dünya falanda 50ya yakın reklam veriyor mesela

my mesela 43 dk falan veriyo galiba bugün maç var paşa paşa reklamları azaltmak zorundalar :D ama maç bittikten sonra basarlar yine reklamı:(

17:00 - 18:00 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1) ATV:
4.73 , 2) STAR: 4.68 , 3)
KANALD: 4.34

vadi geç başlarsa düşmesi söz konusu olmaz ne kadar geç başlarsa o kadar artar

Vadiye bu yıl cesaret geldi sanki. Eskiden olsaydı maçlar varken yayınlanmazdı. :joyous:

aga geçen de 21.45 de başalayacak dedik normal saatte başlattılar ister istemez maç vadiyi etkiliyo çünkü ikisi de erkek işi açık ara mesela maç olmasa vadi yükselir vadi olmasa maç ama ikisi de birbirini yiyo fb maçları totalde bölünmese 12 bile alamıyo geçen vadiyle çakışınca vadi yemişti çakıştığı sürede :d

aga aynen he o da var geçen geç başlatalım diye rezil ettiler kendilerini 21.15 de reklamla başlattılar maçın en heycanlı yerinde reklam verdiler :d

fb maçları izlenmiyor vadi açık şekilde zirvede yer alır totalde ab de kan kaybeder:D

xemrexx açık ara zor biraz bölünüyo bi de

- - - Ekleme - - -

xemrexx açık ara zor biraz bölünüyo bi de