Show TV Sonunda Pes Dedi ! Hangi Yayını Ekrandan Kaldırdı?

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,174
Puanı
1,059
Sbt ve ve agb de tekraları çok yüksek reyting alan ama tns ölçümlerinde iki gün ilk yüze dahi giremeyen doktorların tekrarlarından beklediğini alamayan show tv "doktorlar" yerine "pis yedili"nin ilk bölümünden itibaren yayınlama kararı aldı. Böylece artık bir devir kapanmış oldu.
favoriforumun.net

Çok doğru bir karar vermiş Pis Yedili tekrarlarını yayına sunmakla.Aksi halde Doktorlar sadece yaz için uygun bir format :)

basarili gidecegini sanmiyorum.. yine afknin tekrarlarini koysunlar

ilk bölüme bakıyorum da ilk bölümde abartı oyunculuk yok daha sahici oynuyorlar. sonradan cıvıtlar sanırım. bu hali daha güzelmiş dizinin niye bozmuşlarsa

ilk bölüme bakıyorum da ilk bölümde abartı oyunculuk yok daha sahici oynuyorlar. sonradan cıvıtlar sanırım. bu hali daha güzelmiş dizinin niye bozmuşlarsa
Gani Müjdenin şimdiye kadarki bütün diziler öyle oldu zaten.

Selenada: Aslı, Kıvılcım ve Fitnat
Yahşi Cazibede: Simge
Ruhsarda: Reyhan
Pis Yedilide: Esma Sultan, Orço, Zeki

Aklıma gelen bunlar, ama Gani Müjdenin bütün dizileri hep böyle oldu. İlk başlarda normal oluyorlar, gittikce cıvıtıyorlar

Gani Müjdenin şimdiye kadarki bütün diziler öyle oldu zaten.

Selenada: Aslı, Kıvılcım ve Fitnat
Yahşi Cazibede: Simge
Ruhsarda: Reyhan
Pis Yedilide: Esma Sultan, Orço, Zeki

Aklıma gelen bunlar, ama Gani Müjdenin bütün dizileri hep böyle oldu. İlk başlarda normal oluyorlar, gittikce cıvıtıyorlar

çocukları diziye çekmek için yapıyorlar ama zati zeki ile orço zaten cıvıga yakınmış şimdi su gibi oldular ama esma sultan ilk bölümlerde çok sertmiş onun hafif cıvaması lazımış ama çok abartı olmuş. birde tiki kız var onunda kıvamı iyimiş onunda extra cıvıtmaları kötü olmuş

simgeninde ilk başta çok sertti onun cıvaması gerekiriyordu.. ruhsarı ve selanayı izlemediğim için bilemeyiceğim yaşım musait değil :)))))

bu arda pis yedi ilk üçde değil iyi başlamadı reytingleri bakalım ilk yüzde olacak mı

çocukları diziye çekmek için yapıyorlar ama zati zeki ile orço zaten cıvıga yakınmış şimdi su gibi oldular ama esma sultan ilk bölümlerde çok sertmiş onun hafif cıvaması lazımış ama çok abartı olmuş. birde tiki kız var onunda kıvamı iyimiş onunda extra cıvıtmaları kötü olmuş

simgeninde ilk başta çok sertti onun cıvaması gerekiriyordu.. ruhsarı ve selanayı izlemediğim için bilemeyiceğim yaşım musait değil :)))))

bu arda pis yedi ilk üçde değil iyi başlamadı reytingleri bakalım ilk yüzde olacak mı
Ruhsar yayınlanırken 30 yaşında değildin herhalde

Ruhsar yayınlanırken 30 yaşında değildin herhalde

selanaya da ruhsana baktım ama bir kaç bölüm oda tamamını izlemedim . öyle birinci bölümünden itibaren izlemedim oda ruhsarın tekrarlarını denk gelmişimdir.

Doktorlar yazın ve ramazanda izlenir zaten, okullar başlamışken kimse yüzüne bakmaz. :):)

Pis Yedili'de orta karar gider işte...

Doktorlar yazın ve ramazanda izlenir zaten, okullar başlamışken kimse yüzüne bakmaz. :):)

Pis Yedili'de orta karar gider işte...
bence bu sbt nin yanlış ölçümden kaynaklanıyor bir diziyi 10 kez tekrar verir aynı reytingi anlmasız imkansız gibi . tns de yazında verilse o reytingleri alması imkansız

Pis Yedili ile Show Kulüp yer değiştirmeliydi bence. Show TV'de o saatte en iyi Show Kulüp gider. :):)