Hazal Kaya 'Şakir Paşa Ailesi'nin Aliye Berger'i Oldu! | NOW

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
69,791
Puanı
1,060
1736973988495.png

NOW'un çok konuşulan dizisi 'Şakir Paşa Ailesi: Mucizeler ve Skandallar'a sürpriz oyuncu!

Yapımcılığını Medyapım'ın üstlendiği, başrollerini Vahide Perçin, Fırat Tanış, Cem Yiğit Üzümoğlu ve Denise Capezza'nın paylaştığı yapımın kadrosuna ünlü oyuncu Hazal Kaya, Aliye Berger karakterinin yetişkin halini canlandırmak üzere dahil oldu.

"Şakir Paşa Ailesi: Mucizeler ve Skandallar" yeni bölümüyle yakında NOW'da!

Kaynak: Mynet

• Üzücü
Reactions: cookies
Ya ondan sonra bir şey deyince "ben kadınım diye böyle diyorlar" diye konuşuyor. O kızın yetişkin hali cidden bu kadın olabilir mi? Geçen hafta sektörde yanan kıvılcım umarım kocaman bir alev topu olur ve olması gereken o devrim gerçekleşip yetenekli oyuncuları kazanırız.

• Beğendim
Reactions: cookies
Hazal Kaya'yı bu role hiç yakıştıramadım maalesef.
Çok alakasız olmuş.

Aliye Berger'in küçüklüğüne seçtikleri çocuk oyuncuya fiziksel olarak aşırı benzediği için büyük hâlini
Yasemin Kay Allen'in oynamasını çok istiyordum :(

Hatta bu konuda X'te de oldukça çok gönderi ve istek var. Bazıları ;

Screenshot_20250116_002229_X.jpg

Screenshot_20250116_002244_X.jpg

@xemrexxx @Angelica @S.G.A.T.

Son düzenleme:
Çok alakasız olmuş.

Aliye Berger'in küçüklüğüne seçtikleri çocuk oyuncuya fiziksel olarak aşırı benzediği için büyük hâlini

Neden dizideki çocuk oyunca göre düşünülüyor ben anlamıyorum gerçek hayattaki insana göre seçim yapılıyor niye kimse bunu anlamıyor gerçek hayattaki Aliyeye Hazal çok benziyo o yüzden seçilmiş

Çok alakasız olmuş.

bu seçime tepkim :(

ay neyse önemli olan fahrünnisa zaten :) kendisi ırak & ürdün prensisi oluyor ırak kralının kardeşiyle evlenip

her zaman kraliyeti sıradan halka tercih etmişimdir :A:A

umarım onu iyi bir oyuncu oynar :X
Bu transfere kadar Aliye'yi övüyordun Nisa'nın adını bile anmıyordun, maşallah bukalemundan betersin. :F

Ayşe Barım o kadar olaya rağmen hala çalışıyo :A
Aşırı yanlış tercih...