Dedemin İnsanları TV'de İlk Kez Star TV'de!

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,680
Puanı
860
''​hayret bi şey'' .Özel.

dedemin_insanlari1.jpg

Çetin Tekindor, Hümeyra, Zafer Algöz, Yiğit Özşener, Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Ezgi Mola, Mehmet Ali Kaptanlar, Sacide Taşaner, Ünal Silver, Ushan Çakır, Serkan Genç, Yiğit Arı ve Durukan Çelikkaya gibi ünlü oyuncuların rol aldığı DEDEMİN İNSANLARI TV'de ilk kez 13 Kasım Salı Star TV'de.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Bir türlü izleyemedim filmi kenarda bekliyor sürekli. TV'den izlerim belki diyecektim ama benim için ters bir zamana denk geliyor ne yazık ki. :)

Reyting anlamında başarılı olacağını düşünüyorum. Babam ve Oğlum ilk yayınlandığında Fox'a tarihindeki ilk birinciliği kazandırmıştı. Bu film onun kadar iyi değil belki ama yine de başarılı olur. :)

Bir türlü izleyemedim filmi kenarda bekliyor sürekli. TV'den izlerim belki diyecektim ama benim için ters bir zamana denk geliyor ne yazık ki. :)

Reyting anlamında başarılı olacağını düşünüyorum. Babam ve Oğlum ilk yayınlandığında Fox'a tarihindeki ilk birinciliği kazandırmıştı. Bu film onun kadar iyi değil belki ama yine de başarılı olur. :)

En iyisi filmin sonu bana göre.:D

Çok güzel film.Çetin Tekindor'un oynadiği karakter 3 aşaği 5 yukari Nazif karakteri gibi.Orda da cok sevilesi bi karakter oynamiş.İzlenilesi film kaçmaz ama tv'de araya giren relamlı filmleri izleyemıyorum:(

süper bir filmdir

daha önce izlemeyenler mutlaka izlesin derim..

merhaba hayatın tekrarını izlersin dedemin dolabından 120 tane merhaba hayat tarzı dizi çıkar :)
@destereeee :X Dedemin dolabi Merhaba HaYat'a göre daha mı kalite? demek istedin:X yoksa;

Merhaba Hayat'tan 120 tane Dedemin insanı cıkar :X
Dedemin İnsanlarindan 120 tane Merhaba Hayat Cıkar
Dedemin İnsanlarindan 600 tane Dedemin Dolabi çıkar
Dedemin Dolabindan 1 tane bişey çıkmaz olcakti :X

@destereeee :X Dedemin dolabi Merhaba HaYat'a göre daha mı kalite? demek istedin:X yoksa;

Merhaba Hayat'tan 120 tane Dedemin insanı cıkar :X
Dedemin İnsanlarindan 120 tane Merhaba Hayat Cıkar
Dedemin İnsanlarindan 600 tane Dedemin Dolabi çıkar
Dedemin Dolabindan 1 tane bişey çıkmaz olcakti :X

niye dede bir ömür boyu dolaba bir fok koymamışmı :))

mutlaka bişeyler çıkar dolaptan biraz karıştımak lazım dolabı :))