Dedemin İnsanları TV'de İlk Kez Star TV'de!

destere ne süper filmi ya çagan ırmagın çakılan işlerinden biri babam ve oglumun çegreği bilem olmaz izleyenler büyük ihtimalsıkılacaktır

kaliteyi reytingde aramıyorumki her zaman olduğu gibi ..

çetin tekindor bile yeterli izlemek için :)

cagan ırmağın zaten her filminde oynuyor :))) bence oyunculuğuda abartılıyor hep aynı adam ışte

Star TV'den başarılı hamleler sürüyor. Yine bir salı günü, yine bir tv'de ilk kez yerli sinema. :)

cagan ırmağın zaten her filminde oynuyor :))) bence oyunculuğuda abartılıyor hep aynı adam ışte

nasrettin hocaya demişler neden aynı makamda tıngırdatıyorsun ?
hoca demiş: herkesin aradığı makamı ben buldum niye değiştireyim :)

dediğinde aynı mesele, çağan ırmak herkesin aradığı oyuncuyu bulmuş niye değiştirsinki

karadayıda izledinmi en son çetin tekindoru?.... ne muhteşem oyunculuktur o öyle, çetin amca döktürüyor ..

çrten tekidoru aside de izledik memolide dahi izledik babam ve oglumda da izledim en kötü performası karadayıda dedemin insalarında bile daha iyi

çrten tekidoru aside de izledik memolide dahi izledik babam ve oglumda da izledim en kötü performası karadayıda dedemin insalarında bile daha iyi

doğa yetenekli insanada acımıyor zaman yıpratıyor altınıda, fok böceğinide :))

çetin tekindor sanatçılar arasında altın değerinde ama nasılki bir şener şenden bundan 20 yıl önceki performansı bekleyemezsek bir çetin amcadanda bundan önceki performansını bekleyemeyiz ama çetin tekindorun ölüsü bile gençlere taş çıkartır

- - - Ekleme - - -

Çetin tekindor usta bir oyuncudur çok severim zerrin tekindor eşidir gülten hanım :D

zerrin tekindor benim eşim olsaydı hep aynı yaşta kalırdım :))

Çetin tekindor usta bir oyuncudur çok severim zerrin tekindor eşidir gülten hanım :D

ben boşandılar diye biliyorum ama senin gözünde hala evlilerse bilemem :))) amanın destere duymasın :))))

Zerrin Tekindor Hakkında:

Zerrin Tekindor, ilk ve orta öğretimini Ankara'da tamamladı. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. 1985 yılında Adana Devlet Tiyatrosu'nda stajyer sanatçı olarak göreve başladı.

1985 yılından itibaren sırası ile 1985 - 1987 Adana Devlet Tiyatrosu, 1987 - 2003 Ankara Devlet Tiyatrosu ve 2003 yılında da İstanbul Devlet Tiyatrosu'nda sanatçı kadrosunda görev aldı.Bir yandan tiyatro kariyerini sürdürürken diğer yandan 1990 - 1994 yılları arasında Bilkent Üniversitesi Resim Bölümü'ne özel öğrenci olarak devam eden sanatçı, Halil Akdeniz Atölyesi'nde öğrenim gördü. Bu bölüme eğitmen olarak davet edilerek, Mehmet Güleryüz ve Bedri Baykam'ın atölyelerinde çalıştı.

Çok sayıda yapıtı özel kolleksiyonlarda bulunan sanatçı, günümüze kadar dokuz kişisel resim sergisi açtı. Ayrıca oyunculuk kariyerine tiyatronun yanı sıra televizyon, sinema ve reklam filmlerinde oynayarak da devam etmektedir. 22 yaşında Çetin Tekindor ile evlendi ve sonradan bosandi. Hira adında bir oğlu olan sanatçı sanat yaşamını İstanbul'da sürdürmektedir.

Şu anda Kuzey Güney dizisinde rol almaktadır.
Contemporary Istanbul, 2009

Son düzenleme: