WesTxCoasT
Favori Üye
sırf size rakip olacak diye bu çekememezlik nedir west
- - - Ekleme - - -
ben seyretmiştim özcan deniz batırmıştır diziyi..
Alakası yok dest kendini harcayacak bu dizide ona üzülüyorum
sırf size rakip olacak diye bu çekememezlik nedir west
- - - Ekleme - - -
ben seyretmiştim özcan deniz batırmıştır diziyi..
Alakası yok dest kendini harcayacak bu dizide ona üzülüyorum
Bu haber kesin mi? Nejat İşler uzun süreli dizilerde yer almam diyordu.
beren zaten dünya harikası... nejat sadece kaliteye kalite katacaktır fazla bişey yapmasına gerek yokki )
Sadece berenle olmaz bu iş dest
Sevdiğim oyunculardan Nejat İşler ve Engin Hepileri de dizinin kadroya katılmış. İyi bir kadro kuruyorlar gördüğüm kadarıyla. Hayırlı olsun.
Yaprak Dökümünde görmüştüm en son bende.Birde TRT-Okul'da programı vardi.Sanat manat programıydı.engin hepileri şu koyu kırmızıda oynayandı sanırım .. koyu kırmızıda pek bir rolü yoktu göze çarpmadıda başka yerdede izlemedim ..
Evet kesin. Demek ki vazgeçmiş kararından..
Eğer tahmin ettiğim rol ise o rol 1 sezonluk bi roldu.Bizde ne kadar oynar bilinmez.Ama Nejat "dizilerde oynamayacam" gibi haberler çıkmıştı.Rol kısa oldugu için kabul etmiştir belkide.Ama karakter Nejat'a çok genç.Mert (Daniel ise) "abi" mi diyecek
Yabancı dizilerin süreleri ve bölüm sayılari bizim dizi ve bölüm sayılarinin yarısı oldugu için ve dizi ocak ayında başlayacaği için hazirana kadar 1.sezonu bitirirler diye düşünüyorum. Nejat'ta dizilerde kısa süreliğine yer alıyorsa o zaman dediğim rolde olma ihtimaline %70 diyorum Ama yaş olayı göze cok batar (bana göre yada izleyen birine göre);
Victoria karakteri içinde yaşlı ama yıllara meydan okuyan (Nebahat Çehre gibi) bi kadın bulurlarsa dizi zirve garantidir.
Engin Hepileri = Nolan karakteri süper secilmiş tipde uygun.Bende en çok bunu merak ediyordum .Nejat İşler'e orda bi rol bulamadım ama Daniel'in sapık arkadaşini oynayabilme potansiyeli var.Ama o role göre çok yaşlı gerçi.