Nejat İşler "İntikam" Dizisine Transfer Oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Her oyuncu veya yonetmen kariyeri boyunca tek bir yapimciyla calisacak degiller ki

Elbette öyle de Ay yapım'ın Beren konusunda öyle bir açıklaması var ya, Beren'e küsmüşler galiba, yani Ay yapım'a ikisi de dönemez isteseler de muhtemelen...

- - - Ekleme - - -

Kim gelirse gelsin Beren ve İntikam tutar. :D

Tabi tabi, öyle seyirciden torpilli oyuncu yok. :)

ATV'de geçen yıl pazartesi akşamları yayınlanan SON dizisiydi, yanılmıyorsam 25 bölüm planlanmıştı ve o kadar da dayandı. Ama ilk bölümde bile kaldırılabilirdi, 1 reyting ya alıyordu ya almıyordu ki o zamanlar reytingler yüksek çıkardı...

sonumu yazmıştı :))

geçen sene 3 bölüm izleyip dördüncüyü izlemek için çok çaba gösterdiğim halde izlemeyi başaramadığım dizi ..

intikamda senaryo belli zaten o tarz bir dizi yapacağını düşünmüyorum hiç kimse iki kez intihar etmez yada umarım etmez :))

Elbette öyle de Ay yapım'ın Beren konusunda öyle bir açıklaması var ya, Beren'e küsmüşler galiba, yani Ay yapım'a ikisi de dönemez isteseler de muhtemelen...

- - - Ekleme - - -

Orasini bilemeyiz. Eminimdir ki Beren kendi adina en iyi secimi yapti

- - - Ekleme - - -

beren ay yapıma dönmezde yakında ay yapım berene dönmek isterse şaşırmam bu işe :)

Kadınların son işlerine bakarsak bir tane kötü iş yok : Aşk-ı Memnu, Fatmagül, Kuzey-Güney...

böyle yazarsan tabi kötü iş olmaz :)))) aşkı memnunda sonra samanyolu dizisini yaptılar ayrıca kuzey güney pek iyi gittiği söylenemez son bölümler çoştu ama son bölümde önemli şeyler oldu

böyle yazarsan tabi kötü iş olmaz :)))) aşkı memnunda sonra samanyolu dizisini yaptılar ayrıca kuzey güney pek iyi gittiği söylenemez son bölümler çoştu ama son bölümde önemli şeyler oldu

Samanyolu'nu biliyorum da o diziyi kısa sürede başka senaristlere devrettikleri için yazma gereği hissetmedim...

Samanyolu'nu biliyorum da o diziyi kısa sürede başka senaristlere devrettikleri için yazma gereği hissetmedim...

kısa sürede devretmediler dizi tutmayınca ay yapım o diziyi başkasına vedi. dizi başlarken iki sezonluk senaryo hazır diye röportaj verdiler

kısa sürede devretmediler dizi tutmayınca ay yapım o diziyi başkasına vedi. dizi başlarken iki sezonluk senaryo hazır diye röportaj verdiler

Başta öyle dediklerinden haberim yok. (İki sezonluk senayo hazır diyeceklerini sanmıyorum ama. Diziyi 2 sezon olarak planlıyoruz demiş olabilirler) Yalnız diziden ayrıldıktan sonra verdikleri bir röportajda, aynı anda 3 diziyi yazamadıkları, hastalanmaya başladıkları için diziden çekildiklerini söylediler...

Başta öyle dediklerinden haberim yok. (İki sezonluk senayo hazır diyeceklerini sanmıyorum ama. Diziyi 2 sezon olarak planlıyoruz demiş olabilirler) Yalnız diziden ayrıldıktan sonra verdikleri bir röportajda, aynı anda 3 diziyi yazamadıkları, hastalanmaya başladıkları için diziden çekildiklerini söylediler...

tam öyle değil treatman dediğimiz dizinin kısa özetlerini hazırlamışlar yani dizinin ana hatlarını hazırlamışlardı röportajları çok iddialıydı

tam öyle değil treatman dediğimiz dizinin kısa özetlerini hazırlamışlar yani dizinin ana hatlarını hazırlamışlardı röportajları çok iddialıydı

Aslında dizi çok çok kötü değildi, bir ara ATV 23:00 sonrası dizileriyle 20 share almaya başlamıştı, o da o zamanlarda idare eder reyting alıyordu. Tabi kanal için yük olduğu için bitirildi sonra...

Aslında dizi çok çok kötü değildi, bir ara ATV 23:00 sonrası dizileriyle 20 share almaya başlamıştı, o da o zamanlarda idare eder reyting alıyordu. Tabi kanal için yük olduğu için bitirildi sonra...

buldum ne dediklerini

M.G.: Biz aşk hikayesi anlatmayı seviyoruz. Bu da yine imkansız bir aşk hikayesi fakat bunun enstrümanları farklı. Çok heyecanlıyız. Bizim kafamızda yine bu sezonun finali belli, önümüzdeki sezon nerede bitireceğimiz de belli... Ara duraklarımızı koyduk ve gerçekten uzun süreli ve sürükleyici, heyecanlı ve unutul mayacak bir iş olacak.

http://www.gazeteciler.com/roportaj/samanyolu-dizisinin-oyunculari-nasil-hazirlaniyor-9237h.html

anlaşılan iki yılı planlamışlar ama ancak yarım sezon yazabildiler

buldum ne dediklerini

M.G.: Biz aşk hikayesi anlatmayı seviyoruz. Bu da yine imkansız bir aşk hikayesi fakat bunun enstrümanları farklı. Çok heyecanlıyız. Bizim kafamızda yine bu sezonun finali belli, önümüzdeki sezon nerede bitireceğimiz de belli... Ara duraklarımızı koyduk ve gerçekten uzun süreli ve sürükleyici, heyecanlı ve unutul mayacak bir iş olacak.

'Samanyolu' dizisinin oyuncuları nasıl hazırlanıyor?

anlaşılan iki yılı planlamışlar ama ancak yarım sezon yazabildiler

Genelde her dizileri için aynı şeyi söylüyorlar, başlangıçta 13. bölüm ve katlarında nerede olacaklarını planlıyorlarmış, sonra araları dolduruyorlarmış...

Sanırım 2 yıllık planlanmış dediğin gibi...

Ama yarım sezondan da az yazdılar galiba, çok fazla sürmedi değişim. Değişimden sonra dizi biraz yükseldi yanılmıyorsam...

Yine bir röportajlarında sadece bir kez reyting kaygısıyla senaryo değiştirdiklerini söylemişlerdi, o da Dudaktan Kalbe'de imiş galiba ama toparlamışlar sonra...

Genelde her dizileri için aynı şeyi söylüyorlar, başlangıçta 13. bölüm ve katlarında nerede olacaklarını planlıyorlarmış, sonra araları dolduruyorlarmış...

Sanırım 2 yıllık planlanmış dediğin gibi...

Ama yarım sezondan da az yazdılar galiba, çok fazla sürmedi değişim. Değişimden sonra dizi biraz yükseldi yanılmıyorsam...

Yine bir röportajlarında sadece bir kez reyting kaygısıyla senaryo değiştirdiklerini söylemişlerdi, o da Dudaktan Kalbe'de imiş galiba ama toparlamışlar sonra...

yok bu çalışma her dizide yapılmıyor belli başlı dizilerde böyle yapılıyor treatmanı hazır olarak başlanan çok dizi var genelde diziler hadi başlıyoruz diye başlanıyor alel acale senaryo hazırlanıyor.. değişimden sobra biraz yükseldi sonra düştü yine

yok bu çalışma her dizide yapılmıyor belli başlı dizilerde böyle yapılıyor treatmanı hazır olarak başlanan çok dizi var genelde diziler hadi başlıyoruz diye başlanıyor alel acale senaryo hazırlanıyor.. değişimden sobra biraz yükseldi sonra düştü yine

Ece-Melek her dizisinde yapıyor diye biliyorum ama diğer senaristler konusunda haklısın, önceden planlama nerdeyse hiç yok, 2-3 bölüm yazıp diziyi başlatanlar var...

Ben ÖBGZ başlamadan Coşkun Irmak'ın 15 bölüm ayazdığını duyunca çok iyi bir 15 bölüm bizi bekliyor diye düşünmüştüm, hakikaten de öyle oldu, önceden diziler yazılabilse kalite çok fazla artardı...

Ece Melek bence gayet iyi yazdilar Samanyolunu ama turk halki pek fazla sevmedi

İyi bir transfer. Nejat İşler iyi bir oyuncu son işi Keşanlı Ali hayal kırıklığı oldu belki ama orada suçu oyuncuda bulmamak lazım.

Berkun Oya için de çok fazla ön yargı var ama ben kötü bir senarist olduğunu düşünmüyorum. Son dizisi zaten karmaşıklık üzerine kurulmaya çalışılan özel bir işti. Fakat bu karmaşıklık dozunu ayarlayamadı ve Türk halkı diziden bir şey anlamadı. Bu dizi daha farklı olacak. Zaten elinde yabancı versiyondan gelen senaryo olacak ona içini doldurmak kalacak. :)

Sevinsemmi üzülsemmi bilemedim ya.Diziyi izleyeceğim ama Ercü'yü göremicez sanırım bir daha.