Nejat İşler "İntikam" Dizisine Transfer Oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Eğer tahmin ettiğim rol ise o rol 1 sezonluk bi roldu.Bizde ne kadar oynar bilinmez.Ama Nejat "dizilerde oynamayacam" gibi haberler çıkmıştı.Rol kısa oldugu için kabul etmiştir belkide.Ama karakter Nejat'a çok genç.Mert (Daniel ise) "abi" mi diyecek :X

bizde tutan dizilerde bir yıl 5 yıla çıkar ..:)
ayrıca yabancı senaryoyu tıpatıp aynen çevireceklerinide sanmam şimdi dediğin yaşlar uymuyor yeni senaryoyla uydurulur bir şekilde :) nejat işlerin öyle bir huyu var fazla uzun süre duramıyor dizilerde bir yıl takılsın diziyede bir yıl sonra ayrılsada olur :)

bizde tutan dizilerde bir yıl 5 yıla çıkar ..:)
ayrıca yabancı senaryoyu tıpatıp aynen çevireceklerinide sanmam şimdi dediğin yaşlar uymuyor yeni senaryoyla uydurulur bir şekilde :) nejat işlerin öyle bir huyu var fazla uzun süre duramıyor dizilerde bir yıl takılsın diziyede bir yıl sonra ayrılsada olur :)
Yabancı dizilerin süreleri ve bölüm sayılari bizim dizi ve bölüm sayılarinin yarısı oldugu için ve dizi ocak ayında başlayacaği için hazirana kadar 1.sezonu bitirirler diye düşünüyorum. Nejat'ta dizilerde kısa süreliğine yer alıyorsa o zaman dediğim rolde olma ihtimaline %70 diyorum :) Ama yaş olayı göze cok batar (bana göre yada izleyen birine göre);

Victoria karakteri içinde yaşlı ama yıllara meydan okuyan (Nebahat Çehre gibi) bi kadın bulurlarsa dizi zirve garantidir.

Bu diziyi izlerim büyük ihtimalle ama şu Mert midir, gert midir olamadı ya.

Nejat İşler çok yanlış bir tercih gibi geldi bana. Çok belli tiplerde sempatik duruyor. Revenge'ı izlemedim ama duyduğum hikayeyle kendisini pek örtüştüremedim...

Dizi bence düştükçe düşüyor, Beren Saat ve Mert Fırat'ı doğru buluyorum, Nejat İşler'i yanlış buluyorum, Berkun Oya'yı hepten hatalı buluyorum, Mesude Erarslan ise belki. Yalnız onu da pek başarılı bulmuyordum Yaprak Dökümü'nde, duyguyu geçiriyor ama kamera kullanımında bir estetiklik göremiyordum...

Bu diziyi izlerim büyük ihtimalle ama şu Mert midir, gert midir olamadı ya.

çok yetenekli bir oyuncudur ama başrol için yetersiz kalabilir açığıda beren tamamlar .. mert zaten iyi oyuncu .. iyi oyuncu olmasaydı bile berenin yanına bir kedi koy beren onu bir ayda aslana çevirir:)

ayrıca nejat işler ve nebahat çehrede diziye katılıyors zaten dizi uçar gider..

- - - Ekleme - - -

Nejat İşler çok yanlış bir tercih gibi geldi bana. Çok belli tiplerde sempatik duruyor. Revenge'ı izlemedim ama duyduğum hikayeyle kendisini pek örtüştüremedim...

Dizi bence düştükçe düşüyor, Beren Saat ve Mert Fırat'ı doğru buluyorum, Nejat İşler'i yanlış buluyorum, Berkun Oya'yı hepten hatalı buluyorum, Mesude Erarslan ise belki. Yalnız onu da pek başarılı bulmuyordum Yaprak Dökümü'nde, duyguyu geçiriyor ama kamera kullanımında bir estetiklik göremiyordum...

berkun oyayı bilemem ama nejat işler konusunda hatalısın endgame süper oyuncudur nejat ve diziyede çok büyük katkısı olacaktır ..

nebahat gelirse ihtiyar klas oyuncu eksikliğide giderilmiş olur ..

Nebahat Çehre dizilere katılmayacağını açıklamıştı sanırım, katılacağını sanmıyorum...

Bu arada Beren Saat gibi Mesude Erarslan Tekin de Ay Yapım bünyesindeydi, şimdi ikisi de işsiz kalır bu dizi tutmazsa ki tutarsa çok şaşırırım...

Nebahat Çehre dizilere katılmayacağını açıklamıştı sanırım, katılacağını sanmıyorum...

Bu arada Beren Saat gibi Mesude Erarslan Tekin de Ay Yapım bünyesindeydi, şimdi ikisi de işsiz kalır bu dizi tutmazsa ki tutarsa çok şaşırırım...

fatmagül başlamadan önceki eleştirileri çok iyi hatırlıyorum aşk-ı memnudan sonra berenin yanına engin akyürek i koyduklarında bir çok vatandaş hatalı seçim dedi ve kadroda ise çok bildik tanıdık insanlar yoktu beren haricinde... sonra noldu .. engin akyürekde parladı kadro o kadar uyumluyduki hiç sırıtmadı .. bir rahmi karakterini oynayan oyuncunun o kadar sempati toplayabileceğini düşünebilirmiydin bir esra dermancıoğlunun oynadığı yenge karakterinin yıldızlaşacağını düşüne bilirmiydin önceki kalıplaşmış değerlendirmelerin dizi başladığında ortadan kaybolduğunu gördük çünkü oyuncuların tüm ekibin kimyası tutmuştu çok güzel bir iş elde edildi ..

hazal kayanın son yazındaki beklentiler ise fatmagülden çok daha fazlaydı gördük son yazı? demekki berenin kendine has bir sihri var (efsun) lu kız :))

fatmagül başlamadan önceki eleştirileri çok iyi hatırlıyorum aşk-ı memnudan sonra berenin yanına engin akyürek i koyduklarında bir çok vatandaş hatalı seçim dedi ve kadroda ise çok bildik tanıdık insanlar yoktu beren haricinde... sonra noldu .. engin akyürekde parladı kadro o kadar uyumluyduki hiç sırıtmadı .. bir rahmi karakterini oynayan oyuncunun o kadar sempati toplayabileceğini düşünebilirmiydin bir esra dermancıoğlunun oynadığı yenge karakterinin yıldızlaşacağını düşüne bilirmiydin önceki kalıplaşmış değerlendirmelerin dizi başladığında ortadan kaybolduğunu gördük çünkü oyuncuların tüm ekibin kimyası tutmuştu çok güzel bir iş elde edildi ..

hazal kayanın son yazındaki beklentiler ise fatmagülden çok daha fazlaydı gördük son yazı? demekki berenin kendine has bir sihri var (efsun) lu kız :))

O Beren'in etkisi değildi bence, başta Ece-Melek ve Hilal Saral olmak üzere Ay yapım'ın başarısıydı...

Bu dizide güvenilebilecek kimse göremiyorum...

O Beren'in etkisi değildi bence, başta Ece-Melek ve Hilal Saral olmak üzere Ay yapım'ın başarısıydı...

Bu dizide güvenilebilecek kimse göremiyorum...

deminde böyle bir sohbet vardı diğer sayfada ece melek çiftinin berenden başka hangi dizisi gün birincisi oldu ben hatırlamıyorum ..

Az önce Habertürk gazetesinde görmüştüm. :D

Nejat İşler iyi bir oyuncu ama son işleri pek iyi gidemedi.

Beren'e yakışır mı orasını zaman gösterir. :)

Az önce Habertürk gazetesinde görmüştüm. :D

Nejat İşler iyi bir oyuncu ama son işleri pek iyi gidemedi.

Beren'e yakışır mı orasını zaman gösterir. :)

bence muhteşem olur nejat bu dizide .. bazı arkadaşlar olaya soğuk bakıyor ama .. çok sevdiğim iki oyuncuyu aynı dizide görmek beni mutlu etti ..

deminde böyle bir sohbet vardı diğer sayfada ece melek çiftinin berenden başka hangi dizisi gün birincisi oldu ben hatırlamıyorum ..

Yaprak Dökümü, 5 yıl yayınlandı, son 4 yılda 20+ ile gün birincisiydi ve uzun süre de Türkiye'nin en çok izlenen dizisi oldu. :)

Kuzey Güney gün birincisi değil ama çok başarılı gidiyor diye düşünüyorum...

Menekşe ile Halil de kötü değildi ama ömrü çok uzun sürmedi...

Dudaktan Kalbe de bir ara Show'u salladı ama sonlara doğru düşmüştü...

Kadınların son işlerine bakarsak bir tane kötü iş yok : Aşk-ı Memnu, Fatmagül, Kuzey-Güney...

yaprak dökümü hatta 5 yıl üstelik berenki gibi 2 yıl değil :))))

yaprak dökümünü hiç izlemedim demekki bende ece melek sevadasından şçok beren sevdası var:)

olabilir o bir istisna .. berende ikide iki yapmışlardı .. ama aynı ece melek çiftinin baaşrısız olduğu bir kamyon dizide var..

- - - Ekleme - - -

Yaprak Dökümü, 5 yıl yayınlandı, son 4 yılda 20+ ile gün birincisiydi ve uzun süre de Türkiye'nin en çok izlenen dizisi oldu. :)

Kuzey Güney gün birincisi değil ama çok başarılı gidiyor diye düşünüyorum...

Menekşe ile Halil de kötü değildi ama ömrü çok uzun sürmedi...

Dudaktan Kalbe de bir ara Show'u salladı ama sonlara doğru düşmüştü...

Kadınların son işlerine bakarsak bir tane kötü iş yok : Aşk-ı Memnu, Fatmagül, Kuzey-Güney...

yaprak dökümü konusunda haklısın

kuzey gün birincisi değil ama başarılı

diğer dizileri tutmamıştır ..

dudaktan kalbe show u sallayamadı çok şişirdilerde gitmedi o dizi ilk reklam gazıyla 4 bölüm iyi gitti diye hatırlıyorum ..

Bu diziyi Ece-Melek yazıp Mesude Erarslan yönetseydi büyük ihtimalle tutar derdim ama Berkun Oya var, adam bir dizi kurgulamış, kötü de yapmamış ama ilk 100'de bulamıyorduk bile. :)

Bu diziyi Ece-Melek yazıp Mesude Erarslan yönetseydi büyük ihtimalle tutar derdim ama Berkun Oya var, adam bir dizi kurgulamış, kötü de yapmamış ama ilk 100'de bulamıyorduk bile. :)

ben dizilerde senaristleri, yönetmenleri takip edemiyorum daha önceki dizisi hangisiydiki?

Her oyuncu veya yonetmen kariyeri boyunca tek bir yapimciyla calisacak degiller ki

ben dizilerde senaristleri, yönetmenleri takip edemiyorum daha önceki dizisi hangisiydiki?

ATV'de geçen yıl pazartesi akşamları yayınlanan SON dizisiydi, yanılmıyorsam 25 bölüm planlanmıştı ve o kadar da dayandı. Ama ilk bölümde bile kaldırılabilirdi, 1 reyting ya alıyordu ya almıyordu ki o zamanlar reytingler yüksek çıkardı...