3 Kasım 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

imzandaki pargaldo çok iyi bir forvet 90 sana takıyor topu, o çıkarsa diziden forvette büyük bir yıldız kaybolacak :))

2 yıla sokullu diye bir forvet geliyor sülümandes den bile iyi :D hem hürremessi ölene kadar sorun yok

Aga Linkini At Bende İndiriyim:D Yaklaşık 50 Tane Var:D Ama Daha Da Yükliyeyim:D

aga bende hepsi var ama remixleri falanda indircem aga vadi forumunda müzik istekleri bölümünde istediğini söylüyon ayarlıyolar mesela 75.bölümden bi müzik hoşuna gitti o kısmı söylüyon onlar mp3 olarak ayarlıyo hiç söylemedim bikaç tane aklımda var bulamazsam söylerim belki ayarlasınlar :D ben youtube mp3 dönüştürüceden indiriyom hoşuma giden müzikleri vadi dışında :D

Aklıma geldi yazayim bi madem kanal d bu kadar büyük bir şike yaptı peki o zaman star niye sürünüyordu ikiside doğan grubunun değil miydi şike yapan iki kanalda da yapar bence kanıt olmadan konuşmak gereksiz
starda bişey yoktu takmıyolarda starı biraz mantıklı düşün

aga bende hepsi var ama remixleri falanda indircem aga vadi forumunda müzik istekleri bölümünde istediğini söylüyon ayarlıyolar mesela 75.bölümden bi müzik hoşuna gitti o kısmı söylüyon onlar mp3 olarak ayarlıyo hiç söylemedim bikaç tane aklımda var bulamazsam söylerim belki ayarlasınlar :D ben youtube mp3 dönüştürüceden indiriyom hoşuma giden müzikleri vadi dışında :D
Benim Banlandığım Forum mu:( Off Ya Banlanmasaydım Keşke.İnşallah AÇılır Ya Aga Söyle Açsınlar Banımı:D

2 yıla sokullu diye bir forvet geliyor sülümandes den bile iyi :D hem hürremessi ölene kadar sorun yok

rüstemini ile nigarinho yeşil sahalarda göremeyeceğimiz bir şov sahneliyorlar .. maçı çoluk çocuk izliyor psikolojileri bozulacak, mihrimesta rüsteminiyi nigarinho ya kaptırabilir :))

Yarin Yetenek Sizsiniz Türkiye her iki grupta da zirvede olur. Sefkat Tepe de basarisini sürdür, Alev Alev yükselerek ilk 5'te yer alabilir.

- - - Ekleme - - -

Yarin Yetenek Sizsiniz Türkiye her iki grupta da zirvede olur. Sefkat Tepe de basarisini sürdür, Alev Alev yükselerek ilk 5'te yer alabilir.

istesem açtırırım aga :D bende hiç girmiyom ki oraya arada bi bakıyom çıkıyom
:D İnşallah Aga:D Ama Pek Sanmıyorum:( Aga Ama Ben Oraya İlk Kayıt Olduğumda Senin Adınla Giriş Yapmıştım:D Sonra Değiştirmek İstedim Ama Değiştiremedim:D Kızmadın Dimi Aga:DAga O Forum değilse hangi forum pm den at :D

- - - Ekleme - - -

yarın krem birinci olur furkan ..

:D İnşallah Aga:D Ama Pek Sanmıyorum:( Aga Ama Ben Oraya İlk Kayıt Olduğumda Senin Adınla Giriş Yapmıştım:D Sonra Değiştirmek İstedim Ama Değiştiremedim:D Kızmadın Dimi Aga:DAga O Forum değilse hangi forum pm den at :D

aga öyle bişey yaptığını biliyom zaten niye arkamdan iş çeviriyon bi de söylemiyon aga ayıp :D ben oraya başka bi nickle üyeyim takas diye gidersen anında banlarlar boşuna yapmışsın sakın bi daha yapma aga

aga onları hepsini biliyom hatta şahin çiçek yolluyodu o terörist yolladı sanıyo oraları hepsini izledim o vurulduğu yeri görmemişim kağıda yazıyo komik oluyo :d

Bende ona gıcık oldum, fazla tutmamaları iyi olur. :D

Doktor'un sahneleri de biraz kısaltırlarsa iyi olur, çok konuşmasını sevmiyorum. :)