3 Kasım 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

yakup ben öbgzk falan izlemedim yalan konuşmaya gerek yok

Yalan konus ma falan ? Hayirdir bu nebicim laf! Bi kere sen durust konus.. Gecen kis demistin ilk sezon izliyodum yok sonra sikti babaannem bile izlemiyo diyodun. Unutkanlik var sende heralde..boyle unutkansan sen tarihci olmaz :d

halukun beyazsoya cevabı en hafifiydi mesajlarının .. diğer mesajlar yerine saf dediği mesajın 2 puan ceza alması ilginç olmuş :)

Yarın Acun 1, BBEB 2, ik, grup da böyle... Şefkat Tepe de 3. olur Total'de. Lale her sırada olabilir: :)

Yarın TNS'de ACUN ile BBEB arasında minimum 2 reyting fark olur bu arada, TNS BBEB'İ sevmez...

Ak biraz daha geç başlasa çok daha iyi olur hemde alev alev daha iyi gider birkaç hafta içinde ak 22.30 alınır bence

Diziyi ben hala cok begenerek izliyorum ama obgzk nin durumunu kvp uyarlarsam belki anlarsin bak simdi ;
dizi de ilk sezon felaket bi savas , catisma vs vs olaylar oluyo ve super suprizler , cekismeler yasaniyo ama sonraki iki yilda dizi durgunlasiyo catisms , helikopter, vs vs sahneler cok azaliyo. Polat ve memati bide ( iskender zamanindaki kvp ) iskenderde ayriliyo.. Evet durum aynen boyle olsa kvp da dusmez mi ?
bende sana şöyle tarif edim bir karakter var o kadar çok seviliyo ki öldüğünde cenaze namazları kılınıyo gazetelere başsağlığı ilanları veriliyo öldüren adam meydan dayağı yiyo show tv telefonları kilitleniyo osman sınav sokağa çıkamıyo helvası yapılıyo işte böyle bir adam çakır ölüyo dizi resmen şaha kalkıyo düşmüyo yani.

Kanal Dnin dizileri eskisi kadar iyi değil çünkü 10 reyting alcak potansiyel yok dizilerinde ama eskiden vardı öyle bir geçer zamankiden önce salı günleri geniş aile vardı çok iyi reyting alıyordu sonra onunda senaryosu bozuldu ve reytingler düştü sonradan senaryo düzelsede izleyici alışamadı bitti. Öyle bir geçer zaman kide de senaryo bozuldu düştü olabilir böyle durumlar kurtlar vadisi kanal dde bitti o zaman onun aldığı final reytingide şikedir size göre

bende sana şöyle tarif edim bir karakter var o kadar çok seviliyo ki öldüğünde cenaze namazları kılınıyo gazetelere başsağlığı ilanları veriliyo öldüren adam meydan dayağı yiyo show tv telefonları kilitleniyo osman sınav sokağa çıkamıyo helvası yapılıyo işte böyle bir adam çakır ölüyo dizi resmen şaha kalkıyo düşmüyo yani.

sonra adanalıda oynadı hanı şimdide istavrit ayıklıyor:) hemde hemşerimdir kendisi :) o şahıstanmı bahsediyorsun :)

BBEB final reklamına çıkıyor artık, program bitti, hayırlı olsun...

Acun tam gaz devam...

Yalan konus ma falan ? Hayirdir bu nebicim laf! Bi kere sen durust konus.. Gecen kis demistin ilk sezon izliyodum yok sonra sikti babaannem bile izlemiyo diyodun. Unutkanlik var sende heralde..boyle unutkansan sen tarihci olmaz :d

ben asla ve asla öyle bir dizi izlemem benle düzgün konuş öyle bişey demedim dediğim şu babaannem çok izliyodu bıraktı ben izliyom falan demem geç o işleri

Kanal Dnin dizileri eskisi kadar iyi değil çünkü 10 reyting alcak potansiyel yok dizilerinde ama eskiden vardı öyle bir geçer zamankiden önce salı günleri geniş aile vardı çok iyi reyting alıyordu sonra onunda senaryosu bozuldu ve reytingler düştü sonradan senaryo düzelsede izleyici alışamadı bitti. Öyle bir geçer zaman kide de senaryo bozuldu düştü olabilir böyle durumlar kurtlar vadisi kanal dde bitti o zaman onun aldığı final reytingide şikedir size göre

Aklıselim bir yorum, takdir ediyorum...

konudan haberin yok senin galiba 2008 sonrasından bahsediyoz