3 Kasım 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

Oha mesaj sayısı bugünden 600ü geçti yuh

22:30 - 22:45 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1)
STAR: 10.56 , 2) KANALD:
5.93 , 3) FOX: 4.49 , 4) ATV:
2.42 , 5) SHOW: 1.92

BBEB bu aralıkta reklamdaymış ama ne kadarı reklam bilemiyorum, şu an yayın var. Star da muhtemelen şimdi reklamda...

haluk her mesajında hakaret ediyo yapacak bişey yok ana yine de şikayet etmeyecektin aga yarın dalga geçerdik lale düşük çıkınca :D

forum yöntecileri ne yaptınız ya haluk bana saf dediği için banlanmış :))))) bunun neresinde hakaret var saf demek hakaret mi oldu uçana kaçana ceza vermeyin hem ben zaten haluga cevabımı verdim

lale devri tabi düşer durmadan sıtkı ve hizmetçi aşkı-toprak ın ailesi var birazcık intikama geçelim :D

Bbeb çok uzun reklam vardı acun çok ii gitmiş alemin kıralı toplanıyo

yakup kardeş kanal d komple içinde agb kanal d :D bak agb gitti 10 alan dizisi yok agb varken çizgi filmleri 15 akasya durağı 10 falan alıyodu :d öbgzk gerçekten 27 alsa şimdi ki reytingi ne olursa olsun 15 üstü olurdu 20 reyting düşüş olmaz 2 senede :D

Diziyi ben hala cok begenerek izliyorum ama obgzk nin durumunu kvp uyarlarsam belki anlarsin bak simdi ;
dizi de ilk sezon felaket bi savas , catisma vs vs olaylar oluyo ve super suprizler , cekismeler yasaniyo ama sonraki iki yilda dizi durgunlasiyo catisms , helikopter, vs vs sahneler cok azaliyo. Polat ve memati bide ( iskender zamanindaki kvp ) iskenderde ayriliyo.. Evet durum aynen boyle olsa kvp da dusmez mi ?

geçiştirmesen zaten bir çok diziyi izlemek mümkün olmazdı :) ben mantıksız bulduğum yerleri kendime göre sıvayıp mantıklı hale getirmeye çalışıyorum yamaya yamaya açıkları izliyoruz işte :)
takasın vadiye katlandığı gibi bizde alev e katlanıyoruz... aşk bu bende alev aşkı var,,, takasta polat aşkı insana neler yaptırıyor :))
Kaptım mesajı :X Keyfine bak :)