Acun'dan çalisan kisiler ACUN MEDYA'ya aittir. Her zaman is bulunur onlara.
türkiyenin en çok izlenilen showmeni en çok birincilik alan program ancak böyle hayal kurarsın.
Acun'dan çalisan kisiler ACUN MEDYA'ya aittir. Her zaman is bulunur onlara.
takas kardeş agb'nin sike davasina bak d production o dava sorusturmasinda yok yani d yapimlari sike davasinin icinde bile degil![]()
![]()
Bende bi ara sanki 31 aldiğini hatırlıyorum sankiBen öbgzk'nin 29 reyting aldığını hatırlıyorum sanki![]()
Yok Alev ev kiraladiğinda resimde evin anahtari ile pos vererek resim yollamişti yada evi badana yaparken pos vermiş haldeyken (hatırlamıyorum) Kötü kız esas oğlanın cep teline gizlice bakmişti.Birde tekne turunda Alev esas oğlanı yolcularken mi ne görmüştü uzaktan.Yani en az 2 kere görmüştü ilk bölümler.Belki sonradan flashbacklerler gösterirler,gösterirlersede "wow senaryo giddikçe sağlamlaşiyor " diyemem.
takas vadi 22-223 lerden 12-13 lere düştüyakup kardeş kanal d komple içinde agb kanal dbak agb gitti 10 alan dizisi yok agb varken çizgi filmleri 15 akasya durağı 10 falan alıyodu
öbgzk gerçekten 27 alsa şimdi ki reytingi ne olursa olsun 15 üstü olurdu 20 reyting düşüş olmaz 2 senede
![]()
Bende bi ara sanki 31 aldiğini hatırlıyorum sanki![]()
türkiyenin en çok izlenilen showmeni en çok birincilik alan program ancak böyle hayal kurarsın.
Aynen Aga Ben Yaptımoha haluk reyiz gitti bile kim şikayet etti çıksın ortaya yarın laleyle dalga geçerdik çd sen mi yaptın aga
Cevaplar için saolun ama tk bi soruya cevap vermişssiniz 😕
Diğer soruların cevaplari ne? Orda aslında çok buyuk hatalar var ama "Erler Film işte ne beklenirkin" diyip geçiriştircem artık neyse![]()
31 mi uuuuuu![]()
ÖBGZ en yüksek 27 aldı, atmayalım.O bölümde de Osman denize düşmüştü.
![]()
İstenmeyen ot burnunun dibinde bitermiş gibi istenmeyen tüy gibisinSen bi sus, herşeye maydanoz olma![]()