3 Kasım 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

takas kardeş agb'nin sike davasina bak d production o dava sorusturmasinda yok yani d yapimlari sike davasinin icinde bile degil :d :d

yakup kardeş kanal d komple içinde agb kanal d :D bak agb gitti 10 alan dizisi yok agb varken çizgi filmleri 15 akasya durağı 10 falan alıyodu :d öbgzk gerçekten 27 alsa şimdi ki reytingi ne olursa olsun 15 üstü olurdu 20 reyting düşüş olmaz 2 senede :D

Yok Alev ev kiraladiğinda resimde evin anahtari ile pos vererek resim yollamişti yada evi badana yaparken pos vermiş haldeyken (hatırlamıyorum) Kötü kız esas oğlanın cep teline gizlice bakmişti.Birde tekne turunda Alev esas oğlanı yolcularken mi ne görmüştü uzaktan.Yani en az 2 kere görmüştü ilk bölümler.Belki sonradan flashbacklerler gösterirler,gösterirlersede "wow senaryo giddikçe sağlamlaşiyor " diyemem.

tamama bende ondan bahasediyorum .. o resimler uzakatan resimlerdi birde o resimlerin üzerinden 4-5 ay geçti malum dizi çok hızlı ilerliyor.. o resmi hemen kimse hatırlamaz sen 6 ay önce baktıgın bir resmi hatırlıyormusun. ama dizilerde seyirci o resmi hatırlar aa hatırlamalıydı der onun için kızın aleve seni bbiryerlerden hatırlıyorum demeliydi. normal hayatta hatırlamaz kimse. hatta çogu kişi 2 yıl izlediği dizideki bir karater 6 ay ekranalara ara verince tanımıyor iki resmi kimse hatırlamaz :)))))

yakup ben öbgzk falan izlemedim yalan konuşmaya gerek yok

yakup kardeş kanal d komple içinde agb kanal d :D bak agb gitti 10 alan dizisi yok agb varken çizgi filmleri 15 akasya durağı 10 falan alıyodu :d öbgzk gerçekten 27 alsa şimdi ki reytingi ne olursa olsun 15 üstü olurdu 20 reyting düşüş olmaz 2 senede :D
takas vadi 22-223 lerden 12-13 lere düştü :D

ATV'deki Alemin Krali
totalde 2.90, AB'de 2.20
ratingle izleniyor. Show
TV'deki Pis Yedili'nin
tekrarı iki kategoride de
1.67 ratingte

ÖBGZ en yüksek 27 aldı, atmayalım. :D O bölümde de Osman denize düşmüştü. :)

oha haluk reyiz gitti bile kim şikayet etti çıksın ortaya yarın laleyle dalga geçerdik çd sen mi yaptın aga

Cevaplar için saolun ama tk bi soruya cevap vermişssiniz 😕
Diğer soruların cevaplari ne? Orda aslında çok buyuk hatalar var ama "Erler Film işte ne beklenirkin" diyip geçiriştircem artık neyse :X

geçiştirmesen zaten bir çok diziyi izlemek mümkün olmazdı :) ben mantıksız bulduğum yerleri kendime göre sıvayıp mantıklı hale getirmeye çalışıyorum yamaya yamaya açıkları izliyoruz işte :)
takasın vadiye katlandığı gibi bizde alev e katlanıyoruz... aşk bu bende alev aşkı var,,, takasta polat aşkı insana neler yaptırıyor :))