3 Kasım 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

kız cepten uzaktan resmini görmüştü en azında seni bir yerden tanıyorum demeliydi hemen çıkarmasıda mantıksız bizlerde o kadar çok resim görüyoruz bir kere resimde gördüpümüz kişiyi tanımamız mümkün değil ama seyirci senin verdiğin tepkiyi verecek kzıı tanımalıydı diyecektir ama tanıması imkansız. ex aşk gazete okumasını bilmiyor :))))

Yok Alev ev kiraladiğinda resimde evin anahtari ile pos vererek resim yollamişti yada evi badana yaparken pos vermiş haldeyken (hatırlamıyorum) Kötü kız esas oğlanın cep teline gizlice bakmişti.Birde tekne turunda Alev esas oğlanı yolcularken mi ne görmüştü uzaktan.Yani en az 2 kere görmüştü ilk bölümler.Belki sonradan flashbacklerler gösterirler,gösterirlersede "wow senaryo giddikçe sağlamlaşiyor " diyemem.

abe saf :D yeşim bu sene bir projede yer almayacak. sen halen daha ayakta uyu puhua :D

- - - Ekleme - - -

abe saf :D yeşim bu sene bir projede yer almayacak. sen halen daha ayakta uyu puhua :D

saf olmak temiz olmak güzeldirde sen benim yazımıyanlış anlamışsın :)))))) yeşimile birlikte yani yeşimin gitmesiyle fox show tv geçilecek diyorum. seranayı kastetseydim seranay derdim ismini söylerdim :)))))))

Acun programı nerden böldü acaba. :D Bugün de özet ve yeni bölüm şeklinde bölmüşse helal diyecem. Ama çakallık yapıp 21.30 gibi bölmüştür çünkü bu akşam rekabet yoğun. :D

haluk yarını çıkartamaz birazdan banlanır büyük ihtimal mesajlarını şikayet etsem banlanırdın ama insanlık yapıp etmiyorum haluk canikom falan ne yav ne biçim kouşuyon

haluk yarını çıkartamaz birazdan banlanır büyük ihtimal mesajlarını şikayet etsem banlanırdın ama insanlık yapıp etmiyorum haluk canikom falan ne yav ne biçim kouşuyon

ben d e şikayret etmiyorum ama bana ettiği laflardan baya ceza aldı bugün haluk reiz:d

Şefkat Tepe süper oranlar almış. BDP sahnesi baya ilgi görmüş anlaşılan. :)

Ben Bilmem Eşim Bilir'de çok iyi gidiyor, yarışmaya türbanlı kadın getirmişler sonunda. :)

Yetenek Sizsiniz Türkiye'de çok iyi oranlar alıyor. :)

Lale Devri bugün epey gerilerde, yarın 4. kanal olma ihtimali yüksek. Serenay Sarıkaya'nın diziden ayrılması diziyi kötü etkiledi.

Alev Alev ise fena gitmemiş.

Alemin Kralı çok kötü başlamış, biraz sonra yükselmeye başlar.

abartmaya bak kim konuşuyo nerde konuşuyolarda yer altında mı bırak kanal d fanatikliğini 27 şikeydi şimdi 8 alıyo işte gerçek reytingi :D

Takas fanatik değilim, ÖBGZ izleyicisiyim ve reytingingidişatının nedenlerini bir izleyici olarak senden daha iyi bilirim. Sen bilmediğin konularda fazla uçma bence. :)

Dizi %60 seyirci kaybetmiştir, bu doğaldır, dizi çok bozulmuştur...

Takas çok yanlış konuşuyorsun, ÖBGZ'yi izleyen kalmadı, elbette 27'den 8'e düşecek. Bunu anlayamamanı anlayamıyorum...

İlk sene Türkiye ÖBGZ'yi konuşuyordu, bir nevi Vadi'nin çıkışı etkisi vardı, hiç fark etmedin mi?

Aynen.. Ya neyi farketmiycek takas bile ilk sezon izliyomus oyle yazmisti geceb kis :) dusun takas bile bi d yapiminin bi dizisini izlemisse butun herkez izlemis demektir.. :)

yanlız bunlar sbt oranları unutmayın bbeb ve şefkat tepe tns de genelde daha düşük çıkıyor:D

Forum İstatistikleri

Konular
176,284
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato