konuyu dağıtmayın haluk kızıcak bak konuya fox'lanın 😀dbu arada haluk bana cvp yaz ma ikidr ceza alıyon banlanmanı istemem
abartmaya bak kim konuşuyo nerde konuşuyolarda yer altında mı bırak kanal d fanatikliğini 27 şikeydi şimdi 8 alıyo işte gerçek reytingi![]()
tabi konuşuluyordu hacı "ölümde buluşucaz ali kaptan" meşhur olmuştu bir ara![]()
fks14 acunun programları bitsin demeyi biliyon orda da birçok insan çalışıyor ekmek parası kazanıyo yazık değil mi![]()
kız cepten uzaktan resmini görmüştü en azında seni bir yerden tanıyorum demeliydi hemen çıkarmasıda mantıksız bizlerde o kadar çok resim görüyoruz bir kere resimde gördüpümüz kişiyi tanımamız mümkün değil ama seyirci senin verdiğin tepkiyi verecek kzıı tanımalıydı diyecektir ama tanıması imkansız. ex aşk gazete okumasını bilmiyor)))
![]()
![]()
ne ictiysen aynisindan istiyorum güzel kafa yapiyo herhalde sabahtan Fox yaza yaza bitiremedin
yakup kardeş kanal d de çizgi film oynatsan 15 alıyodu zaten o dönemde 27 alması doğaldır şimdi gerçek reytingleri ortada 8![]()
abe safyeşim bu sene bir projede yer almayacak. sen halen daha ayakta uyu puhua
- - - Ekleme - - -
abe safyeşim bu sene bir projede yer almayacak. sen halen daha ayakta uyu puhua
![]()
fks14 acunun programları bitsin demeyi biliyon orda da birçok insan çalışıyor ekmek parası kazanıyo yazık değil mi![]()
haluk yarını çıkartamaz birazdan banlanır büyük ihtimal mesajlarını şikayet etsem banlanırdın ama insanlık yapıp etmiyorum haluk canikom falan ne yav ne biçim kouşuyon
abartmaya bak kim konuşuyo nerde konuşuyolarda yer altında mı bırak kanal d fanatikliğini 27 şikeydi şimdi 8 alıyo işte gerçek reytingi![]()
Takas çok yanlış konuşuyorsun, ÖBGZ'yi izleyen kalmadı, elbette 27'den 8'e düşecek. Bunu anlayamamanı anlayamıyorum...
İlk sene Türkiye ÖBGZ'yi konuşuyordu, bir nevi Vadi'nin çıkışı etkisi vardı, hiç fark etmedin mi?
Öfff harbiden bi sus tamam.Fox uçuyor tek rakibi Türk Hava Yollari.Sayfalarca yazmişssin.Milletin beynine sıkmışsın iyice.Hemen kıvır karı gibi , FOX uçuyor Iste kör müsün![]()
haluk yarını çıkartamaz birazdan banlanır büyük ihtimal mesajlarını şikayet etsem banlanırdın ama insanlık yapıp etmiyorum haluk canikom falan ne yav ne biçim kouşuyon