2 Kasım 2012 Cuma Reyting Sonuçları

Ama zirveyi kesinlikle hakediyor beyazsoy

- - - Ekleme - - -

Hayir yani asiyorlardiya Melek hanim'i.. Iyi ki ölmemis..

emirin yolundan daha iyi oldu açık :))) dila hanımda aşk başladı sanırım( hiç izlemiyorum) onsan biraz yükseldi. dila hanım ne kadar geç ögrenirse adamın gerçek kimliğini okdar beklenti oluşur diziyi sürükler . sonuçta diğer dramalardan daha iyi

dila hanım hem bölüm olarak hem reyting olarak süper gidiyor resmen destan yazdı... koçanlar döküldü mevsim sonbahar:)

- - - Ekleme - - -

veee dila hanım biter... son sahneler..

22:30 - 22:45 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1) ATV:
8.23 , 2) SHOW: 5.46 , 3)
STAR: 5.03 , 4) KANALD:
3.63 , 5) TRT3: 2.25

onur tan geçen sene vadinin yönetmeniydi kreys dila hanımda mı şimdi :D

Hmm, iyi heyecan yaratmislar o halde

@beyazsoy Sence bu sezon sonunu görür mü?

star için iyi reytingleri var star bırakmaz .. cuma günü tüm 20 de başlayan diziler sezon sonunu görürür ama dila hanım anca sezon sonunu görür çünkü destere izliyor :))))))))))))) şaka bi yana dedim ya dila hanımda tek heycan dila hanımın rızanın kim oldugunu ögrene kadar ondan öteye bir heycan yok

dila baya yükseldi ama zirveyi rüyasında alır :d

- - - Ekleme - - -

şubattaki deli karakteri muhteşem bişey nasıl daha önce göremedim bu adamı şefkat tepedeki doktor 1 bu 2 fenomen olurlar çok rahat

star için iyi reytingleri var star bırakmaz .. cuma günü tüm 20 de başlayan diziler sezon sonunu görürür ama dila hanım anca sezon sonunu görür çünkü destere izliyor :))))))))))))) şaka bi yana dedim ya dila hanımda tek heycan dila hanımın rızanın kim oldugunu ögrene kadar ondan öteye bir heycan yok

ben izliyorum diye bitsede sonuna kadar devam :)) dilada hatçe gitmedikçe heyecan bitmez:)

şimdide behzat Ç zamanı..

Yalan Dünya ağırlıklı olmak üzere Dila Hanım ve YD izledim.

Dila reytinglerde yükselmiş ama bu kez de beni baydı nedense. Türk halkıyla(ya da Sbt'nin denekleriyle) aynı doğrultuda değiliz. :D Neyse a/b'de Dila düşük alır zaten. A/b grubuyum ben. :D

Yalan Dünya çok çok iyiydi. Dolu doluydu. A/b'de 10 geçebilir söyleyeyim.