2 Kasım 2012 Cuma Reyting Sonuçları

Kanal d cok iyi gidiyo.. :) 26 gece reklam.

huzur sokağı rahat şekilde zirvede yine bayram dönüşü zirveyi aldı şubat çok daha fazlasını hakediyo müthiş süper bi bölümdü

Özellikle Melek Hanim'in asma sahnesinde çalan müzik çok güzeldi, izledim o kismi..

Ben tamamini izlemedim ama Emel'le ilgili kotu seyler olmus anlasilan

emel çocuk almaktan vaz geçince aşkı emeli dövdürdü ama hırsızlık süsü verdirdi ( bu bölümde göstermediler) emelin çocugu düşecek emelin çocugu düşüürttenin yasak aşkı oldugunu anlamaması için salak olması lazım umarım senaristler emelin bu numarayı yutugunu göstermezler

emel çocuk almaktan vaz geçince aşkı emeli dövdürdü ama hırsızlık süsü verdirdi ( bu bölümde göstermediler) emelin çocugu düşecek emelin çocugu düşüürttenin yasak aşkı oldugunu anlamaması için salak olması lazım umarım senaristler emelin bu numarayı yutugunu göstermezler

Ben anlamadim simdi tam olarak. Yani Kerim mi dövdü Emel'i ?

kurtlar vadisi kadar özlü bir söz olmayacak ama sbt ile erken gülen tnsle hüsran haşar :)))) demiş olayım :)))))))))

Kayip Sehir zirvede yer aliyor hakettigi gibi PT-2'de

Ben anlamadim simdi tam olarak. Yani Kerim mi dövdü Emel'i ?

dizide göstermediler kerimin dövdürdüğü daha dogrusu talimat verdiğini ama olay açık emel çocuk aldırmadan vaz geçiyor ve başına bu geliyor. hırsızlık yapan adamlar niye bir kadının sürekli karnına tekme atar. döven adamlar olaya hırsızlık süsü vermek için emelin çantasını da aldılar