Hangi Dizi Sosyal Medyada Zirvede?

Vadi kolaj bölüm bile süper gitmiş

Tebrikler Kurtlar Vadisi Pusu.Ama neyi niçin tebrik ettiğimi de bilmiyorum açıkçası.Sosyal medyada konuşulmuş diye tebrik edilir mi bilmiyorum ama neyse :D

İnandırıcılık sıfır, sosyal medyanın altın üçlüsü

Behzat Ç, Leyla ile Mecnun, İşler Güçler'dir.

Vadi Elini Kolunu Sallıya Sallıya Krallık Koltuğuna Oturmuş.Vadinin Bu Sezon Son 1 ayında Vadiyle İlgili Haberler Fazlasıyla Çıkar.Demedi Demeyin Vadi Son Ayında Fark Ata Ata Krallık Koltuğuna Oturur

bu haber değil sosyal medayda konuşulma ayrıca vadi kaç kez 1. olmuş sosyal medayda önceki taBLolara bakın kanıtsız sallamasyon sizin işiniz gerçi :d

bu haber değil sosyal medayda konuşulma ayrıca vadi kaç kez 1. olmuş sosyal medayda önceki taBLolara bakın kanıtsız sallamasyon sizin işiniz gerçi :d

Geçen hafta sen açtın aynı haberi yayından kalkan diziler ilk 5ti sallama değilde şimdimi inanmadın kendinle çelişme :)

west hala anlamıyorsunuz vadinin 1. olduğu her şeyye doğru diyosunuz gerçek değil desek de inanmazsınız o yüzden listenin doğruluğundan bahsetmiyorum :D vadi tekrarı konuşulup yeni bölümü konuşulmuoysa sorun vardır burada

west hala anlamıyorsunuz vadinin 1. olduğu her şeyye doğru diyosunuz gerçek değil desek de inanmazsınız o yüzden listenin doğruluğundan bahsetmiyorum :D vadi tekrarı konuşulup yeni bölümü konuşulmuoysa sorun vardır burada

Geçen haftada yanlıştı o zaman ona birsey demiyordun :D