Benim İçin Üzülme dizisi bağımlılık yaratacak!

Ilk bölümüyle 4 reyting alabilir veya 5 ve izleyici begenirse gelecek haftalarda artabilir bu reyting. s

- - - Ekleme - - -

Ilk bölümüyle 4 reyting alabilir veya 5 ve izleyici begenirse gelecek haftalarda artabilir bu reyting. s

- - - Ekleme - - -

Maşallah bu konuyla ilgili tam 63 yorum yapılmış :) bu arada evet katılıyorum Fks14 :)

Kaldırılan diziler zaten kötü olduğu için kalkıyor hep, yanlış günden dizi bitmez, dizi daha az reyting alır ama yine de izlenir, bu nedenle "ÖBGZ'den dolayı bittiler" sözü gerçekçi gelmiyor bana...

Endgame , obgzk baslamadan ask ve ceza 10 larda aliyodu ama obgzk den sonra 4 lere kadar dusmustu bunun nedeni obgzk degil yani oylemi.. Senin dedigin buna cikiyo bu sonucta hickimseye gercek gelmiyo..

Endgame , obgzk baslamadan ask ve ceza 10 larda aliyodu ama obgzk den sonra 4 lere kadar dusmustu bunun nedeni obgzk degil yani oylemi.. Senin dedigin buna cikiyo bu sonucta hickimseye gercek gelmiyo..

yakup09 çok doğru söylemiş. ÖBGZK cidden çok zor rakip :D