Benim İçin Üzülme dizisi bağımlılık yaratacak!

Klasik reyting unsurları gözüküyor tanıtımlarda, senaryo iyi gitmeyebilir ama ilk bölümlerin hikayesi izlenir sanki...

Bence belki de ilk bölümler çok iyi seyredilir ve %6,00'lara ulaşır. Fakat zamanla düşer :D

HDEa çok benziyo ilk bölümünü kesin izleyeceğim eğer Hayat Devam Ediyor gibi olursa çok iyi gider bu arada en kötü ihtimal bence 2.dizi olur salı gününün ama Öyle Bir Geçer Zaman Ki ile bence zirve yarışı oynarlar.

Dediğim gibi aşsa da Zamanla düşecek, görürsün :d

Sezon sonuna doğru düşebilir bence de, zaman gösterecek...

HDEa çok benziyo ilk bölümünü kesin izleyeceğim eğer Hayat Devam Ediyor gibi olursa çok iyi gider bu arada en kötü ihtimal bence 2.dizi olur salı gününün ama Öyle Bir Geçer Zaman Ki ile bence zirve yarışı oynarlar.

Katılıyorum, bence ilk haftalar birinci dizi olur, sonra belki iki...

Zirve Yarışı mı? Güldürme beni, hiç sanmıyorum! :d

Bence dizi tutacak ama zirveye oynayabilecek bir kapasitesi yok.Aldığı reytingler sadece devam etmesini sağlayabilir diye düşünüyorum.

İlk bölümden 7-8 alır Haluk, ikinci hafta 10 olabilir, zaten 10 alması zirvenin sahibi yapar. :)

İlk bölümden 7-8 alır Haluk, ikinci hafta 10 olabilir, zaten 10 alması zirvenin sahibi yapar. :)

ilk bölümde 4 alır endgame ikinci bölümde 5 alır üçüncü bölümde tekrar 4 alır ve böyle devam eder günü değişmezse değişirde cumaya alınırsa bu dizi fırtına gibi eser..

ilk bölümde 4 alır endgame ikinci bölümde 5 alır üçüncü bölümde tekrar 4 alır ve böyle devam eder günü değişmezse değişirde cumaya alınırsa bu dizi fırtına gibi eser..

Destere gün değişiminde artsa artsa 1-2 reyting artabilir, fırtına olamaz eğer salı 4 alıyorsa. :)

Söylediğim r ytinglerde ısrarlıyım, ÖBGZ nihayet tam bir rakip buldu...

Destere gün değişiminde artsa artsa 1-2 reyting artabilir, fırtına olamaz eğer salı 4 alıyorsa. :)

Söylediğim r ytinglerde ısrarlıyım, ÖBGZ nihayet tam bir rakip buldu...

Bence rakip bulduğu falan yok. ÖBGZK yine açık ara zirvede olur :D

Bence dizi çok iddalı , neyse zaten 6Kasım da ortaya çıkar reytingler , bu arada Cuma , Salıdan bence daha zorlu , salı ÖBGZK,Ustura Kemal,Merhaba Hayat dışında dizi yok Seksenleri saymıyorum nedense o yok TNSde ama Cuma günü Emirin Yolu,Yalan Dünya,Dila Hanım,Huzur Sokağı karşısında daha az izlenir.

Bence dizi çok iddalı , neyse zaten 6Kasım da ortaya çıkar reytingler , bu arada Cuma , Salıdan bence daha zorlu , salı ÖBGZK,Ustura Kemal,Merhaba Hayat dışında dizi yok Seksenleri saymıyorum nedense o yok TNSde ama Cuma günü Emirin Yolu,Yalan Dünya,Dila Hanım,Huzur Sokağı karşısında daha az izlenir.

Aynen Salı çok çok daha İyi, Cuma'ya göre

Bağımlılık? Sanmıyorum.

Ama Öbgzk'den seyirci çalacak gibi görünüyor.

- - - Ekleme - - -

Artık Atlılar başlasın da salı günü izleyecek bir şey olsun! :D

Bağımlılık? Sanmıyorum.

Ama Öbgzk'den seyirci çalacak gibi görünüyor.

- - - Ekleme - - -

Artık Atlılar başlasın da salı günü izleyecek bir şey olsun! :D

atlıları bende bekliyorum salı günü olursa bu iki yeni dizi ezilir öbgz karşısında ben tekrardan izlerim atlıları ..

Seksenler'i TNS'de göremeyiz çünkü TRT 1 TNS ölçümlerinde yer almiyor.