Teşekkür ederimModeratörlüğün hayırlı olsunBenim hakkımda ne düşünüyorsun?
![]()
Öncelikle belirtmek isterim mavi yakıştı hakkındıBenim hakkımda ne düşünüyorsun?
Seni pek tanımıyorum nedense gizemlisin bana göreBenim hakkımda ne düşünüyorsun?
Teşekkür ederimModlugun hayırlı olsun demekle başlayarak ilk sorum "benim hakkımda ne düşünüyorsun?"
Seni pek tanımıyorum nedense gizemlisin bana göreÜnlülere olan ilgin güzel, imzalarına koyduğun resimleride beğeniyorum.
Sen daha geçen haftaya kadar avatarsız kişiydinBenim hakkımda ne düşünüyorsun?![]()
Sen daha geçen haftaya kadar avatarsız kişiydinBu halin daha güzel oldu bence
Tartışmalara girmiyorsun bu güzel . Devlet meselelerinde sesin çok çıkıyor .(Kötü algılamazsın umarım başka bir tabir aklıma gelmedi
) Forumda oldukça aktifsin . Meslek lisesine gidiyorsun bir zamanlar benim gibi
![]()
Sen daha geçen haftaya kadar avatarsız kişiydinBu halin daha güzel oldu bence
Tartışmalara girmiyorsun bu güzel . Devlet meselelerinde sesin çok çıkıyor .(Kötü algılamazsın umarım başka bir tabir aklıma gelmedi
) Forumda oldukça aktifsin . Meslek lisesine gidiyorsun bir zamanlar benim gibi
![]()
Teşekkür ederim kardeşimmodluğun hayırlı olsun aga hakkında ne düşünüyon![]()
Meslek Lisesini gittiğimi kim söyledi?![]()
Avatarın önemini anlayamadığım için avatarsızdım
Boyun kaç? Kaç kilosun?
Eyvallah kardeşim senide daha yükseklerde görürüz inşallahModeratör seçilmen ve sorgu odasına seçilmen hayırlı olsun. Klasik soruyla giriş yapayım, Benim hakkımda ne düşünüyorsun ?
Üniversiteye daha alışamadım desem doğrudur . Nedeni okula pek fazla gitmedimeyw aga takıntı değil o fanatiklik1.gs fanatikliği 2.vadi fanatikliği
aga üni yi nasıl buluyon sınav zamanı işimiz zor ben tırsmaya başladım![]()
Benim yükselemeyeceğimi, benden daha iyi biliyorsun. Doğru mu ?