24 Ekim 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
takas ve tayfası gereksiz her mesaj silinseydi mesajlarinzın yarısı giderdi çnkü her konuyu vadiye getiriyosunuz kaldı ki furkanın mesajında yanlış kışkırtıcı durum yok

endgame sence ben bilmem esim bilir'in reyting performansi Kanal D'yi tatmin ediyormudur?

21:45-22:00 reklamı alınmasaydı tatmin edecek reytingler yine alırdı, 5'i görürdü. Ama bu durumda tatmin edemez, yine de yapılabilecek en iyi hareketi yaptılar eğer dizi yayınlamayacaklarsa...

beim mesajlarım da da kışkırtıcı bişey yoktu adam 20 mesajımı sildi 2 saat uğraştım araştırdım tak sildi yok öyle bişey

- - - Ekleme - - -

xemre gereksiz her mesaj silinse senin mesaj sayım 0 olurdu çünkü
yazdığın herşey gereksiz :d

beim mesajlarım da da kışkırtıcı bişey yoktu adam 20 mesajımı sildi 2 saat uğraştım araştırdım tak sildi yok öyle bişey

Benim adim Furkan, takas :)

Orada olmasi gereken sey o mesajlarin silinmesi, kaldi ki bunu da sadece ben karar vermiyorum. Sen ise sanki çok skandal bir sey yapmisim gibi konusuyorsun, sen disaridan bir misafir olsan bu tip mesajlari görmek istermisin? Tabii ki hayir, biraz empati lütfen :)

@endgame Sanki sen Kanal D'yi bu sene biraz pasif buluyorsun, bunun en büyük sebebi nedir?

takas BBEB'e açıklama getirmiyorsun ? Öyle kafadan atmakla olmuyor, değil mi ? İşi bilmek lazım biraz. :)

Kanal D'yi pasif bulmuyorum aslında da göz göre göre yanlış seçimler yapıldı...

takas kendi kendine eglen bnm mesajımı degiştirerek bana karsı kullanman haklıoldugumu gösterir vadi 8reyting alır tahminine bile atlıyosunuz

fks14 emin ol dışardan gelen biri senin mesajlarını değil benim mesajlarımı okur yani buna emin olabilirsin

- - - Ekleme - - -

fks14 emin ol dışardan gelen biri senin mesajlarını değil benim mesajlarımı okur yani buna emin olabilirsin

- - - Ekleme - - -

ayrıca adının furkan olduğunu biliyom zaten ne diye yazıyon :D bak her konuda ot gibi yazılmaz beren saatle ilgili konu değil mi neresi konu dışı

böyle b,ir günde muhteşemin aldığı oran yine 10 u bulmuş hemde bu totali ab si çok daha iyi durumdadır ..

böyle bir günde derken kastım arefe akşamı yani bayrama giriş akşamı izlenirliği yinede mükemmel muhteşemin ben bile ilk 1 saati izleyemedim.. tekrardan aldım misafirler şimdiden damlamaya başlayınca mecburen bir gözün misafirde bir gözün hürremde kalıyor:))

misafir laf anlatıyor bilmiyor hürrrem hastası olduğumu ilk bir saat habire konuştu bende hala göz ucuyla hürremi süzüyorum o arada anladı kendisini dinlemediğimi: neyse ben yol yorğunuyum erken uyuyayım dedi bence yorğunluktan değilde benim durumuma üzüldü :))

onu atlattıktan sonra hürremi dinleyebildim ben bile kaçırabiliyorsam hürremi bugün çoğu kişi kaçırmıştır ..

haaa bbeb mi niye izlenmiş?? onunda sebebi basit bbeb dikkat gerektirmeyen bir proğram sadece kanalı açıp proğramı arkalarıyla seyredenler çoğunlukta :)) ama reytingde arka ön farketmiyor izlenmiş sayılıyor :)) oysa hürremi izleyen gerçek izleyici... yani tv izleyicisinin bir tarafıyla fasulye ayıklayıp diğer tarafıyla ekrana bakıpta izleyeceği proğram değil hürrem :))

Son düzenleme: