24 Ekim 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Vahim mi , sana gore pis yedili 2. Olacakti ama olamiyo bence vahim degil super desen yeridir :)

Birazdan değişecek durum... BBEB tam reklama geçmekle büyük hata yaptı, artık Acun karşısında da 4 alır anca...

@endgame önce 3'e düşer dedin, sonra ilk 10'a giremez dedin, pis yediliye geçilir dedin.

Şimdi hepsinin aksi çıktı, Pis Yediliyi zor geçiyor, durumu vahim diyorsun :D Pis Yedili'nin geçeceğini beklemiyormuydun sen? Buna göre şaşırmış olman gerekmez mi?

dedim beyler kadınlar arife temizligi kuaförle uğraştı yorgunluktan felegı sasti hurremı hatırlayan olmaz :)))))

bunları yapmayanlar tatile uctu. bayramin ikinci günü olsa yine ızlenırdı arife günü dizi mi izlenir yahuu :))))

Hürremin anlıklarda 9a düştüğü Arife gecesinde BBEB'in 6 alması kötü mü sizce?

@endgame önce 3'e düşer dedin, sonra ilk 10'a giremez dedin, pis yediliye geçilir dedin.

Şimdi hepsinin aksi çıktı, Pis Yediliyi zor geçiyor, durumu vahim diyorsun :D Pis Yedili'nin geçeceğini beklemiyormuydun sen? Buna göre şaşırmış olman gerekmez mi?

Aynen nasıl isterse öyle yorumluyor BBEB 1. olsa bile az farkla 1. olmuş.Fena durumu diyecek :D

Hürremin anlıklarda 9a düştüğü Arife gecesinde BBEB'in 6 alması kötü mü sizce?

Ne ara 6 almış, 9'a düşmek de yok, dizi hızla artıyor...

- - - Ekleme - - -

Pis Yedili'ye gün içinde geçileceği ortada, hemen ilk 15'likte geçilmesi gerekmez...

- - - Ekleme - - -

Pis Yedili'ye gün içinde geçileceği ortada, hemen ilk 15'likte geçilmesi gerekmez...

6'ya çok yakın almış işte

20:45 - 21:00 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>sbt <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>reyting 'leri; 1) STAR: 7.07 , 2) KANALD: 5.95 , 3) SHOW: 4.24 , 4) TRT1: 4.2 , 5) ATV: 1.87

Haha dün dedim bbeb my ye yakın olcak diye maç varken 8 aldı my maçtan güçsüz

- - - Ekleme - - -

Pis Yedili'ye gün içinde geçileceği ortada, hemen ilk 15'likte geçilmesi gerekmez...[/QUOTE]

Benim güzümde forumun en iyi yorumcularından birisin. Ama reytingler açıklandıktan sonraki yorumunla. Zira yatığın tahminlerin tuttuğu görülmüş duyulmuş şey değil :D

Dün de söyledim. Dünkü tahminlerin de tutmamıştı

Kuzey olsa 4 du gorurdu yada goremezdi ama bbeb kuzeyden gayet iyi gidiyo bu bi kesin :) bakalim ab me vazyette cikacak.. Yarinda bayram bussuru is bar anca oglen gibi gorurum rakamlari :(