FF Sorgu Odası - Hafta 23- Sorgudaki İsim: OzaN

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xdragxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaç tane mod almayı planlıyon ? :D

Benim hakkımda ne düşünüyosun diyerek başlayayım :)

- - - Ekleme - - -

Bu arada bütün yazanları okuduğum tek sayfa normalde 1-2 sayfadan çok olunca okumuyordum :d
Oyun bölümüyle tanıdığım kişilerdensin ilk zamanlar yanılmıyorsam sadece oyunlarla ilgili yazıyordun. (İnşallah yanlış hatırlamıyorumdur. :D) Sonra bir ara bir çıkış yakalayıp dikkat çektin sonra yine kayboldun fakat bu sefer döndüğünde çok tartışmalara girip cezalar almaya başlamıştın ama sonra yeniden toparlandın şu an en aktif kişilerden birisin forumda. :)

Saat kaçta uyanırsın genellikle?
Yerli dizilerin yazdığı bölümde neden hala Geniş Aile var? Bitmiş bir diziyi neden hala orada tutuyorsun? :)
Boyun kaç? Kilon kaç? Esmer misin, sarışın mı, kural mı?
Kaç yaşında evlenmeyi düşünüyorsun?
Üniversite kaçıncı sınıftasın? Bölümün nedir?
Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi? :D
Okulun saatine göre değişiyor sabah ders yoksa genellikle 9 gibi uyanırım. :)
Geniş Aile forumun dizi bölümünün canlanmaya başladığı döneme damga vuran bir diziydi. Forumda çok fazla seveni vardı ve buna bağlı olarak bölümü çok aktifti. Bölüme bakarsanız 5000'e yakın mesajla Kurtlar Vadisi Pusu'dan sonra açık ara en çok mesaj yazılan dizi bölümü. :)
186. Kilo bana kalsın. :D Bilmem hiçbiri değilim sanki. :D
30-35 arası olabilir. :)
3. sınıf Bilgisayar Mühendisliği
Bilmem kendisine sor :D

Benim hakkımda ne düşünüyon :D

Seninle NBA2K turnuvasında tanışmıştık sanırım. O turnuva pek de sağlıklı bir şekilde işlememişti ama tek kazancımız sen oldun o turnuvadan. :D Oyunları seviyorsun en çok bu kimliğinle tanıdık sanırım. Fifa'da iyi maçlar yaptık. Gerçi hep fark attığım için tadı kaçmaya başlamıştı ama. :D Bir de tabii benden sonraki en büyük Sheldon Cooper fanısın sanırım. :D

Bugünkü soru yağmuruna hazır mısın :D

Pek hazır değildim aslında ama olmak zorundayım. :D

Son düzenleme:
Kilonu diğer sorgu odasında söylediğinin farkındasın değil mi ? :D

Seninle NBA2K turnuvasında tanışmıştık sanırım. O turnuva pek de sağlıklı bir şekilde işlememişti ama tek kazancımız sen oldun o turnuvadan. :biggrin: Oyunları seviyorsun en çok bu kimliğinle tanıdık sanırım. Fifa'da iyi maçlar yaptık. Gerçi hep fark attığım için tadı kaçmaya başlamıştı ama. :biggrin: Bir de tabii benden sonraki en büyük Sheldon Cooper fanısın sanırım. :biggrin:

Son cümlelerden sonra bana söz hakkı doğdu :D Son günlerde ben hep dortmundla gömüyordum seni bu bir gerçek yalansa yalan de :D 2-3 maçta fark yedim diğer maçlarda hep ben :D

Orta Sahadan gelen goller nasıldı? :D

Bir mesajında benden daha çok seviyorsun sheldon cooperı demiştin ama silmiştim ben o mesajı :( O mesajı hatırlıyorsundur umarım? :D

Evet oyun bölümüne yazıyordum en başlarda doğru hatırlıyorsun zaten beni foruma üye yapanda oyun bölümüydü :D Arada kaybolmamın sebebi subay mülakatlarına gittim :)

Verdiğin cevapların birinde sevgilim olmadı demişsin bunun sebebi çekingen olmandan mı kaynaklanıyor ?
Şu an forumda en saldırgan kişi olarak gördüğün kişi kim ?
Aykut Kocanamla yada Aziz Yıldırım yada her 2 sinin birden gitmesini ister misin ?

Kilonu merak ettim ama :D Esmer değilsen,sarışın değilsen kumral değilsen. Katy Pery gibi bir şeysin o zaman. Hep değişiyorsun :D
Türkiyeden en çok hangi şarkıcıyı seversin?
En çok hangi oyuncuyu seversin?
İdolüm dediğim birileri var mı?
Kitap okumayı sever misin? En son okuduğun kitabın adı neydi?

Son cümlelerden sonra bana söz hakkı doğdu :D Son günlerde ben hep dortmundla gömüyordum seni bu bir gerçek yalansa yalan de :D 2-3 maçta fark yedim diğer maçlarda hep ben :D

Orta Sahadan gelen goller nasıldı? :D

Bir mesajında benden daha çok seviyorsun sheldon cooperı demiştin ama silmiştim ben o mesajı :( O mesajı hatırlıyorsundur umarım? :D

Yalan bırak 2 tane 1-2 farklı galibiyet aldın diye hemen hep sen zaten. :D Orta sahadan gelen goller ilk oynadığımdaydı oyuna alışma sürecinde orta sahadan da atarsın kaleden kaleye de bu çok normal. :D

Öyle bir mesaj yok yalan. :D

Evet oyun bölümüne yazıyordum en başlarda doğru hatırlıyorsun zaten beni foruma üye yapanda oyun bölümüydü :D Arada kaybolmamın sebebi subay mülakatlarına gittim :)

Verdiğin cevapların birinde sevgilim olmadı demişsin bunun sebebi çekingen olmandan mı kaynaklanıyor ?
Şu an forumda en saldırgan kişi olarak gördüğün kişi kim ?
Aykut Kocanamla yada Aziz Yıldırım yada her 2 sinin birden gitmesini ister misin ?

Evet olabilir. :D Zaten tek bir kişinin sevgilim olmasını istedim bugüne kadar ona da bunu söyleyemedim ama artık geride kaldı bu işlerde gözüm yok işime bakıyorum. :)
Saldırgan hoş bir tabir değil kimi söylesem küsecek cevap yok bu soruya. :D
Aykut Kocaman'ın gitmesini kesinlikle istemem. İnşallah onlarca yıl kalıp Ferguson'umuz olur. :) Ama Aziz Yıldırım'ın son dönemdeki hareketlerini pek doğru bulmuyorum. Yeni başkanın da Aykut Kocaman'a tam destek vermesi koşuluyla gitmesini kabullenebilirim sanırım. :)

Şu an maç türü dışında oynamakta olduğun oyun var mı ?
Sana göre aynı türde olan Call of duty mi , battlefield mi , yoksa Medal of honnor mu daha başarılı ?

Forumun ilk üyesi kimdi admin ? :D
Bendim. :D

2-> FerhattoruS
3-> EmRe
4-> şirin olması lazım. :)

Kilonu merak ettim ama :D Esmer değilsen,sarışın değilsen kumral değilsen. Katy Pery gibi bir şeysin o zaman. Hep değişiyorsun :D
Türkiyeden en çok hangi şarkıcıyı seversin?
En çok hangi oyuncuyu seversin?
İdolüm dediğim birileri var mı?
Kitap okumayı sever misin? En son okuduğun kitabın adı neydi?
Rahmetli Barış Manço'yu çok severdim. Nazan Öncel'i çok severim. Son dönemden ise Sıla.
Rahmetli Kemal Sunal'ın ve Şener Şen'in yeri çok ayrıdır. Bunların dışında yerlilerden Haluk Bilginer, yabancılardan Tom Hanks.
Mark Zuckerberg, Bill Gates :D
Sevmem daha çok teknik kitaplar okurum Facebook app yazılımı kitabını okudum en son. :D

3 maç var en az farklı galibiyet aldığım bide gsyle 8 gol attığım maç var chelseaye dua ette bıraktım maçı yoksa o maç 15'e giderdi :D

O mesajda 5x1'teki bir sahne hakkında konuşmuştuk sende öyle cevap vermiştin işine gelince hatırlamazsın :D

Bknz: Jeoloji bir bilim değildir.

Dersler nasıl gidiyor zorlanıyor musun bu sene?Araya soru sıkıştırmak zorunda kaldım mesaj boşa gitmesin silinmesin :D

Şu an maç türü dışında oynamakta olduğun oyun var mı ?
Sana göre aynı türde olan Call of duty mi , battlefield mi , yoksa Medal of honnor mu daha başarılı ?

Hayır şu an yok.

Call of Duty biraz daha önde gibi. :)

- - - Ekleme - - -

3 maç var en az farklı galibiyet aldığım bide gsyle 8 gol attığım maç var chelseaye dua ette bıraktım maçı yoksa o maç 15'e giderdi :D

O mesajda 5x1'teki bir sahne hakkında konuşmuştuk sende öyle cevap vermiştin işine gelince hatırlamazsın :D

Bknz: Jeoloji bir bilim değildir.

Dersler nasıl gidiyor zorlanıyor musun bu sene?Araya soru sıkıştırmak zorunda kaldım mesaj boşa gitmesin silinmesin :D

Yalan hep bunlar yok öyle bir şey. :D

Bakalım vize zamanı anlayacağım zorlanıp zorlanmadığımı. Genel olarak geçen senenin ikinci dönemi kadar zor değil gibi ama bakalım. :D

Hiç birisini sevdin mi ya da çıkma teklifi ettiğin biri oldu mu ? :)

90 kiloymuş :D Kilo verdiğini zannetmiyorum, almışsındır :D Sılayı sevmen müzik zevkinin olduğunu gösteriyor.
Forumun neden yeniledin? Tasarım sana mı ait? Bir daha değiştirecek misin?

İç güzellik mi ?, Dış güzellik mi ?

90 kiloymuş :D Kilo verdiğini zannetmiyorum, almışsındır :D Sılayı sevmen müzik zevkinin olduğunu gösteriyor.

Herkesin aldığı zevk değişir ama :)

Ozan milletvekilliği yaşı 18 olacakmış bunun hakkında ne düşünüyorsun ? (artık devlet meselelerine girelim :))

Ve arslanbeyi ilk defa bu kadar çok mesaj yazarken görüyorum herhalde tanımadığımdandır
smile.gif
ama konuşkan olması daha iyi
kikiirk.gif

Son düzenleme:

İnternet dünyası sürekli yenileniyor ve bu yeniliklere ayak uydurmak için tasarımları belirli aralıklarla yenilemek gerekiyor. Biz de uzun bir aradan sonra bunu yaptık. Ayrıca yeni özellikler kattık çok da iyi oldu bence. Tasarım bana ait. Bir gün elbette tekrar değişecek ama uzun süre bu tasarım devam eder gibi. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...