FF Sorgu Odası - Hafta 23- Sorgudaki İsim: OzaN

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xdragxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En iyi yaptığım şey yönetici seçimlerini doğru yapmam olabilir. Bugüne kadar hiçbir kararımdan pişman olmadım. [/B][/SIZE][/COLOR]Evet bazı seçtiğim yöneticiler görevi layıkıyla yerine getiremedi, ya ben almak zorunda kaldım ya kendileri bırakmak zorunda kaldı ama seçilmesi gerekiyorlardı o dönem için ve geriye döndüğümde yine olsam yine aynısını yapardım diyorum çoğu zaman. Bu kararlar üzerinde iyi düşünüyorum çünkü. :)

Kırmızı yazılı yerde kendi adımı görüyor gibi hissetmem doğal mı ? :(

- - - Ekleme - - -

Futbu ne zaman herkese açık olacak ?

- - - Ekleme - - -

FF'in yavaşlığı, "şu anda sunucu çok yoğun, lütfen sonra deneyiniz" açıklamaları ve bir mesaj yazıp göndermeye çalışırken o mesajın 2-3 kez tekrar etme durumu nasıl ve ne zaman çözülecek ? Bu sıkıntı, üyelerin aktifliğine zarar veriyor mu?

Ne tür kızlardan hoşlanıyorsun ?

Hangi üniversiteye gidiyorsun ?

Hangi mesleği amaçlıyorsun ?

Benim hakkımda ne düşünüyorsun ? :D

Niye istanbulda yaşayan diğer üyelerle toplanmıyorsunuz veya aynı okulda ki endgame ile _? :D

Aynı soruların sorulmaya başlanmasını neye bağlıyorsun ? Soru soranların önce konuyu okuamasını tavsiye eder misin ?

Kendini yaşlı hissediyor musun ? Kafa yapısı olarak, fiziksel olarak, psikolojik olarak vs. ?

- - - Ekleme - - -

Niye istanbulda yaşayan diğer üyelerle toplanmıyorsunuz veya aynı okulda ki endgame ile _? :D

Bir gün Ozan'ı bulacağım ama Ozan'a kıyamıyorum, yoksa çok kolay. :D

Ozan'a soru : Bir şekilde sana ulaşmamı ister miydin ? Ciddi rahatsızlık hisseder miydin ?

Bir insan çok antioksidan alırsa oksidanları biter mi? :D

Hem espri hem soru :D anlamışssındır :D

Leyla ile Mecnun'u niye bıraktın sıktı mı seni yoksa diğer dizilerden zaman mı bulamadın ?
Vakit bulamamak diyebilirim daha çok ama dizi çok iyi gitse devam ederdim. :)

Kırmızı yazılı yerde kendi adımı görüyor gibi hissetmem doğal mı ? :(

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

Yani biraz öyle oluyor ben kalmanı isterdim ama sen istemeyip bıraktın başka zaman inşallah, kapı her zaman açık sana. :)

Bugünün nasıl geçiyor ? :D

Her tatil günü gibi anlamadan geçiyor. :(

FF'in yavaşlığı, "şu anda sunucu çok yoğun, lütfen sonra deneyiniz" açıklamaları ve bir mesaj yazıp göndermeye çalışırken o mesajın 2-3 kez tekrar etme durumu nasıl ve ne zaman çözülecek ? Bu sıkıntı, üyelerin aktifliğine zarar veriyor mu?

Zarar veriyordur mutlaka ama yakın gelecekte çözebilmemiz mümkün değil çözüm tamamen maddiyata dayanıyor çünkü. :)

Ne tür kızlardan hoşlanıyorsun ?

Hangi üniversiteye gidiyorsun ?

Hangi mesleği amaçlıyorsun ?

Benim hakkımda ne düşünüyorsun ? :D

Belli bir tür yok. :D

İstanbul Üniversitesi

Bilgisayar mühendisliği

Oyun bölümünde özelikle Pes ile ilgili konulardan tanıdık seni fakat zamanla diğer bölümlerde de aktif olmaya başladın. Özellikle son dönemde aktifsin epey. Fenerbahçelisin sen de. :)

Forumda toplanıyoruz sürekli. :):)

Aynı soruların sorulmaya başlanmasını neye bağlıyorsun ? Soru soranların önce konuyu okuamasını tavsiye eder misin ?

Kendini yaşlı hissediyor musun ? Kafa yapısı olarak, fiziksel olarak, psikolojik olarak vs. ?

- - - Ekleme - - -

Bir gün Ozan'ı bulacağım ama Ozan'a kıyamıyorum, yoksa çok kolay. :D

Ozan'a soru : Bir şekilde sana ulaşmamı ister miydin ? Ciddi rahatsızlık hisseder miydin ?

200'e yakın mesaj olmuş normal karşılamak lazım. Önce okusalar daha iyi olur tabii ama bu sefer okumak zor gelip soru sormaktan vazgeçebilirler. :D

Kafa yapısı olarak evet öyle denebilir. :)

Hayır, hayır. :)

- - - Ekleme - - -

Bir insan çok antioksidan alırsa oksidanları biter mi? :D

Hem espri hem soru :D anlamışssındır :D

Bitmez. :D

Reel'de sürekli görüştüğün kankam dediğin bir arkadaşın var mı ?
Lise arkadaşları mı üni arkadaşları mı

Forumu yönetirken çok zorlanıyor musun ?
En sevdiğin dizi/talk show
:D

Reel'de sürekli görüştüğün kankam dediğin bir arkadaşın var mı ?
Lise arkadaşları mı üni arkadaşları mı
Şu an yok. Lisede ve üniversitede hep grup olarak takılırdık öyle bir kişi öne çıkmazdı. :)
Şu an üni arkadaşları tabii sürekli görüştüğümüzden ama lise arkadaşlarımın yeri çok ayrı. :)

- - - Ekleme - - -

Forumu yönetirken çok zorlanıyor musun ?
En sevdiğin dizi/talk show
:D

Zaman zaman zorlandığım oluyor ama çoğu zaman severek yapıyorum. :)

Yerlilerden Tatlı Hayat, yabancılardan Lost
Talk show Beyaz Show. :)

FF'in kurtuluşa ermesi için gereken maddiyat ne kadar ?

Göz zevki diye bişey var adamın tipe bak :D
Fenerbahçe'de en beğendiğin futbolcu?
Türk milli takımı ne zaman düzelir?

Birini aramayı mı seversin mesaj çekmeyi mi?
Samsung markasının en sevdiğin telefonu hangisi?
Yeni laptopundan memnun musun?
Eskisini ne yaptın? :D
Nick değiştirme forum sunucusuna göre mi bir kez oluyor yoksa istediğin kadar değiştirmek oluyor da bu kuralı sen mi uyguluyorsun? :D

İstanbul universitesini onerr misn ben cerrahpasayi hedefliyorum da :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy