19 Ekim 2012 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Huzur Sokagi kaçmaz bu aksam ve Kayip Sehir..

17:00 - 18:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 3.19 , 2) ATV: 3.08 , 3) FOX: 2.22

starda ne var şu anda esrayı yakalamış

bir saat önce fox öndeydi fox 3. durumda..

şu yalan dünyayı hiç sevmiyorum bu diziye komedi demek yedi numaraya seksenlere çocuklar duymasına-eski bölümleri-- esbd ye bodoslamadan sövmek demek....

dila hanım izlenmez bu gece zaten düşük reytingleri maç arasıyla daha da uzaklaştı izleyiciden huzur sokağı totalde yalan dünya abde alır uek 7 aldıysa abde yalan dünyanın 10 alması normal nede olsa türk absi uzayda yaşıyorrr...

A5lElb7CQAAVCpn.jpg

berat intihar etti milyonlari ekranlara kilitle :)))))

En Yakın Arkadaşının Sevgilisi kendi karısı hatırlatırım...

Evli bir kadın kendine sevgili yapıyor. Asıl suçlu kim burada düşünmeye gerek yok

durum böyleyse iş değişir konudan haberim olmadığı için diyene göre yorumumda değişecek :))

Şok!

İmdb'de "Atlılar"ın başlangıç tarihi 13 Kasım 2012 olarak yazılmış.

Fakat imdb'den başka hiçbir yerde başlangıç tarihi hakkında bir bilgi yok.

13 Kasım ne kadar doğrudur bilemiyorum...

IMDB'de turk yapımlari fazla guncel,aktif ve doğru olmuyor malesef...Son Yaz bittikten sonra tanıtımları döner.Tarihe olumlu bakmıyorum ama güne olumluyum.Belkide Adam film salı gununu ele gecirmeyi planlıyor.Eğer öyle bişi olursa diziyi harcar.Bizim ülkede fantastik diziler (genelde dunyada da) pazar olur.Hatta cuma pt2'de olsun Behzat Ç. pazar olsun Acundan sonra...

castta Kerem Can'ı gördüm.Sanırım buyücu bi erkek olur.Zenne'de giydiği kıyafetleri bayaği yakiştirmiştim.